Jump to content

МАЈ дан

Препоручена порука

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

whyj.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Molim sve ljude dobre volje da pomognu MATI ANI iz manastira SV> PROROKA ILIJE na JABUCI da podignemo dvosobni konak sa trpezarijom da ima gde stanovat i da moze da nas primi kad dodjemo kod nje da obidjemo manastir. Do sad smo podigli kuhinju,hodnik i kupatilo treba da se zavrse te dve sobe za spavanje i trpezarija. Ona je tamo sama a starija je pa vas molim da pomognete da se to zavrsi da bi mogla da primi jos jednu monahinju da nebude sama u manastiru jer je srcani bolesnik. Mozete uplatiti prilog na / Manastir Svetog Proroka Ilije, Jabuka bb. Racun dinarski/ 265309031000030742 Raifajzen banka Devizni racun/ 35265100000013694220 Raifajzen banka Molim vas pomozite koliko ko moze jer joj je pomoc preko potrebna. Sa Blagoslovom mati Ane Sam vam ovo napisala. Pomozite molim vas jos jednom. Svako dobro vama i vasim porodicama.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Данас је у манастир дошла по други пут породица лопова. Овог пута нису, Богу Хвала, успели ништа да однесу. Али гледам те људе, чему уче децу и како их користе....како их трују од ране младости и ту, ипак, нелагоду у дечијем погледу јер осећа да нешто није како треба.

Господе смилуј се деци, да науче да се у светиње долази из других разлога.

Подели на овим сајтовима

Kad sam bila mala, bilo mi je jako bitno da moj dnevnik niko ne čita. I dalje mi je ovaj koncept onlajn dnevnika nerazumljiv.

Подели на овим сајтовима

Данас сам нашла давно изгубљени кључ и посебно драге фотографије које су  нестале  аплоадоване на нету, иако тај линк није радио две године сад је прорадио. Боже хвала ти баш си ме обрадовао!

41C0430043D04300441044204380440041E04410

И мрзи ме да окрећем фотку, нека овако.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Молила се ја да некако превазиђем интернет зависност. И Због загубљеног, неплаћеног рачуна, искључише ми нет пред почетак поста и укључише, иако је у међувремену плаћен, тек након поста. Ето. Хвала Богу!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...