Grizzly Adams Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Имате само 25 долара. Који је ваш избор? Срђан Шијакињић, Juanito, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Џими и Фреди Јест остатак сувишан, ал за 5 долара дузмем и Гринвуда, Мекратнија и Бејкера Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Freddie Mercury 10$ Geddy Lee 7$ Brain May 3$ Jonny Greenwood 2$ Danny Carey 3$ RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 malo spamujem temu, ali nije losa ideja da sastavimo bend od nasih clanova sa foruma... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 malo spamujem temu, ali nije losa ideja da sastavimo bend od nasih clanova sa foruma... Била је та идеја, чак смо и почели нешто да радимо, али због разноразних обавеза (пре свега мојих) нисмо успели да докрајчимо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Lead Guitar - Jimi Hendrix 10$ Rhythm Guitar - Neil Young 5$ Bassist - Paul McCartney 2$ Drummer - Keith Moon 6$ Frontman - Jim Morrison 1$ I još mi ostane dolar za nekakav jeftin alkohol. 8086.gif Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Kakve neznalice. A Gary Moore, Joe Satriani.... jedini plus im je Cliff Burton, sta je taj covek znao sa bass-gitarom.... I Axl Rose da bude ispred Morisona? Za Frontmena Dikinson, al on je pak metal singer. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Па добро, није никакав стручњак састављао ову "игру", мада има много оних који нису уврштени на ове листе, а бољи су од неких који се на њима налазе. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука