Дејан Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:23, Bojan Lazic рече Nece nestati ni jedno slovce iz zakona dok je neba i zemlje. Dobro, mozda ja protivrjecim sam sebi (nzm. moze biti svasta, nisam svjestan toga), al zar je moguce da ti hoces da kazes da je i sam Isus jedno govorio, a drugo radio? Stičem utisak da si poprirodi težak individualac i da imaš problem da ostvariš zajednicu. Crkva je zajednica, nikako pojedinci istaknuti , vakvi, nakvi....ako PC i KC i druge Hrišćanske zajednice proslavljaju Nedelju, to ne znači da smo izgoreli po čelu i da smo poluidioti. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:16, Драгана. рече Шалим се, спусти гард. Mila seka ИгорМ and Драгана. је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lMzzibhgsCo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:23, Bojan Lazic рече Nece nestati ni jedno slovce iz zakona dok je neba i zemlje. Dobro, mozda ja protivrjecim sam sebi (nzm. moze biti svasta, nisam svjestan toga), al zar je moguce da ti hoces da kazes da je i sam Isus jedno govorio, a drugo radio? Ovde ne treba nikakav tumac da bi mogli shvatiti ovako jasne stihove. Naravno da ne treba nijedan tumač, treba samo ti da kažeš ko si. (slike ne primamo danas) Neće nestati nijedno slovce,preokrenitelju Biblije i trkaču čas na stari čas na novi pa kad sve to izmešaš onda dolazi do izražaja tvoj intelekt koji nije mali iako ga ti sakrivaš,da bi ovladao nad slabijima. Hristos je cilj starog zaveta sve se ispunilo kroz Hrista i svaka reč postaje Hristos koji tek takav objavljuje da Njegove reči nikad neće proći. Dakle, da li je subota i njeno poštovanje,ispunjenje starog zaveta? Naravno da nije, nego je to Ličnost sam Bogočovek Hristos. I naravno da mislim da ti to znaš. Bilo bi dobro da odmoriš malo,barem onoliko da ne budeš bezobrazan. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Цитат 2. Mojsijeva 20,9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje. 2. Mojsijeva 20,10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim. 2. Mojsijeva 20,11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga. Sedmi dan je nedelja i mi tada nista i ne radimo. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:27, Дејан Бићанић рече Stičem utisak da si poprirodi težak individualac i da imaš problem da ostvariš zajednicu. Crkva je zajednica, nikako pojedinci istaknuti , vakvi, nakvi....ako PC i KC i druge Hrišćanske zajednice proslavljaju Nedelju, to ne znači da smo izgoreli po čelu i da smo poluidioti. Ma ja sam ti bre u okruzenju okorjelih Srba, tradicijonalista, nemam ja sta da trazim po drugim zajednicama/crkvama - ne treba mi to - jos da me objese o javni trg. Pitanja su logicna i stihovi su jasni, ako nisu onda stvarno nesto nije u redu sa mnom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Чудно је да ти игноришеш све предлоге да нешто прочиташ и проучиш, ако те већ интересује. ИгорМ, Ненад Р., Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:44, Grizzly Adams рече Чудно је да ти игноришеш све предлоге да нешто прочиташ и проучиш, ако те већ интересује. Vidiš i sam. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ignjatije, ИгорМ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:45, Драгана. рече Uh kako je nezgodan ovaj čika kad ti da nešto da potpišeš ) ) ) (Asocijacija famozna olovka koju posle tvog potpisa strogo traži nazad) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:44, Grizzly Adams рече Чудно је да ти игноришеш све предлоге да нешто прочиташ и проучиш, ако те већ интересује. Iskreno, glava me boli od silnog citanja Ovde sam radi diskusije. Ja vam postavim jedan stih koji govori sam za sebe, a vama treba stranica i stranica s raznih sajtova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan Lazic Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:45, Драгана. рече Jel ovaj pokazuje na mene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:47, Volim_Sina_Bozjeg рече Uh kako je nezgodan ovaj čika kad ti da nešto da potpišeš ) ) ) (Asocijacija famozna olovka koju posle tvog potpisa strogo traži nazad) Индеед Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 20:53, Bojan Lazic рече Jel ovaj pokazuje na mene? Аха. Православац је и празнује недељу. Чувај се брате. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 On 4. 6. 2014. at 17:58, Bojan Lazic рече Zapostavljanje Subote je krsenje Bozije zapovjesti? - Bezakonje? Ja nisam protiv svetkovanja Nedelje, nit protiv vrsenja sluzbe u taj dan. Nedelja kao dan koji nas podsjeca na Hristovo vaskrsenje i treba da bude poseban za nas Hriscane; Tako isto i Subota bi trebala da nas podsjeca na Boga kao Stvoritelja i da nam bude dan odmora kao sto On zapovjedi. Zar ovo nije krsenje jedne od zapovjesti? Da li je Bog ukinuo ovu zapovjest? Ako je Bog ukinuo Subotu to bi onda bila velika kontradiktornost - Zar je moguce? Православни хришћани поштују суботу, зато и нема поста суботом (сем Велике суботе) и један од разлога Великог раскола између Источне и Западне Цркве је био и тај. Западна Црква је говорила да је субота као и било који други дан, док на Истоку то никад није прихваћено. То је и један од одговора овима који говоре да суботом треба да се пости (на води кад је пост) и ако Источна Црква то никада није чинила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука