Jump to content

ВУЧИЋ : Београд подржава суверенитет Украјине

Оцени ову тему

Препоручена порука

Што каза Аристотел: "It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it".

Аристотел је писао на енглеском?!

Подели на овим сајтовима

Ја немам потребу да доказујем да сам Србин.

Као што сам рекао, није битно шта мислимо о том примеру, навео сам га само да укажем на недоследност у цитираним ставовима. Што каза Аристотел: "It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it".

Наравно да немаш.

Преведи на српски ово што рече Аристотел. Нисмо у Америци. 

Подели на овим сајтовима

"Политика средњег пута" ...кад гори под ногама креативност пршти из главе...

Подели на овим сајтовима

Miloshesku ti li si?

Јок, ја сам лик који на недељној бази угости бар две фирме из Словеније, које немају шта да раде, па посао траже преко нас. Првенствено су заинтересовани за руско тржиште и наше трговинске повластице са Русијом....

Ево данас је био лик који има производњу расвете...каже раде нешто по Хрвацкој на приморју а у Словенији ништа...цене су смејурија..

У чему је ствар? Наиме, имали су лош развојни план и стратегију улагања из европских фондова и кредита.

Добар пример је производња стакла и производа од стакла...када су стигли повољни кредити сви су купили машине за сечење, обраду, ламинирање, штампу на стаклу и слично...уместо да су се окупили и да је свако узео део, сви су узели све и сад ако хоћеш да радиш са стаклом иди у Словенију јер је џабалеску...

Прођа словеначких производа у ЕУ је, што би рекли амери, ридикјулес. ЕУ форсира нове чланице да раде само са својим комшијама који су после њих ушли у ЕУ или оним који још нису ни ушли...то ти је отприлике то...

Подели на овим сајтовима

Мишљења сам да Вучић овако балансира само из страха од дестабилизације земље. Заборављамо брзо оних 70-80% људи који фаворизују Русију а знамо да су то већином националисти и људи са ратним искуством из 90-их. Е тога се наш Вучко боји више но Бриселских пацки...

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Јок, ја сам лик који на недељној бази угости бар две фирме из Словеније, које немају шта да раде, па посао траже преко нас. Првенствено су заинтересовани за руско тржиште и наше трговинске повластице са Русијом....

Ево данас је био лик који има производњу расвете...каже раде нешто по Хрвацкој на приморју а у Словенији ништа...цене су смејурија..

У чему је ствар? Наиме, имали су лош развојни план и стратегију улагања из европских фондова и кредита.

Добар пример је производња стакла и производа од стакла...када су стигли повољни кредити сви су купили машине за сечење, обраду, ламинирање, штампу на стаклу и слично...уместо да су се окупили и да је свако узео део, сви су узели све и сад ако хоћеш да радиш са стаклом иди у Словенију јер је џабалеску...

Прођа словеначких производа у ЕУ је, што би рекли амери, ридикјулес. ЕУ форсира нове чланице да раде само са својим комшијама који су после њих ушли у ЕУ или оним који још нису ни ушли...то ти је отприлике то...

A ja sam lik koji je u poslednje 3 godine boravio tamo (Ljubljana, Kopar, Portoroz) po vise meseci pa ove RTS pricice za laku noc mozes da pricas likovima koji nisu makli iz SrBije a mene zaobidji sa tim glupostima. Znam kako stoje u IT skektoru i usko vezanim granama, prosveti i nauci i kulturi. U svim tim segmentima su megacivilizacija u odnosu sa Srbijom pa cak i Hrvatskom. O infrastrukturi, smislu za organizaciju, radnoj etici, opstoj kulturi ljudi ljudi necu ni da govoirmo jer smo za njih kolektiuvno jedno divlja africko pleme. Tamosnji prosek kvare BG tablice (sa ludilima u saobracaju i prakingu) i razno razni gastosi. Tamo su livade pokosene i sistematski navodjavanje a ovde kod nasu naseljenim mestima trava od dva metra viri iz svaog treceg dvorista dok gazda unutra uz pivo navija "Nole Nole". 

Porediti Sloveniju sa Srbijom pa jos tvrditi kako oni jedu korenje, jer zamisli zaniam ih Rusko trziste, je budalastina prve klase.

Подели на овим сајтовима

Да коров и корење у бајковитој европи... Тако ти је то као блудни синови европе народи се сите корењем... Но ми имамо алтернативу нашу драгу Русију.

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Много волим кад крену на темама да дискутују људи који заиста знају о чему причају.

Ако вас не мрзи, могли бисте да наставите да нам преносите утиске о словеначкој привреди и Словенији из различитих углова, онако како их ви видите, милина је читати ово, стварно, без икакве ироније или сарказма.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

A ja sam lik koji je u poslednje 3 godine boravio tamo (Ljubljana, Kopar, Portoroz) po vise meseci pa ove RTS pricice za laku noc mozes da pricas likovima koji nisu makli iz SrBije a mene zaobidji sa tim glupostima. Znam kako stoje u IT skektoru i usko vezanim granama, prosveti i nauci i kulturi. U svim tim segmentima su megacivilizacija u odnosu sa Srbijom pa cak i Hrvatskom. O infrastrukturi, smislu za organizaciju, radnoj etici, opstoj kulturi ljudi ljudi necu ni da govoirmo jer smo za njih kolektiuvno jedno divlja africko pleme. Tamosnji prosek kvare BG tablice (sa ludilima u saobracaju i prakingu) i razno razni gastosi. Tamo su livade pokosene i sistematski navodjavanje a ovde kod nasu naseljenim mestima trava od dva metra viri iz svaog treceg dvorista dok gazda unutra uz pivo navija "Nole Nole". 

Porediti Sloveniju sa Srbijom pa jos tvrditi kako oni jedu korenje, jer zamisli zaniam ih Rusko trziste, je budalastina prve klase.

Тај твој надмени став је баш као из Словеније.

РТС не гледам, радим са људима из производног сектора и то већ 7 година.

Прво су долазили са таквим ставом, као твојим, преднапрегнути од самозадовољства а данас су веома захвални кад им посветиш 5 минута за телефонски разговор.

ИТ сектор ради посвуда па и у Србији, јер је махом онлајн пословање и не говори ништа о њиховој привреди, то су услуге.

Не знам одакле си потегао причу о ошишаној трави и лепоти земље. Мени је лично Словенија једна од лепших земања у којој сам био и кроз коју сам возио,

поготово у Мају. Изгледа као рај.

Ако ти је то био покушај да засијаш док пљујеш по Србији, нека је , сложићу се са тобом.

И нисам поредио Србију и Словенију, то је твоја подлога...

Не знам стварно чему такав надобудан став, нисам ти никог опсовао.

Подели на овим сајтовима

Морам само још ову конструкцију да цитирам посебно, јер см одушевљен твојом фикцијом и подметањем.... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...