Драгана. Написано Јун 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 19:39, НиколајСвесрпски рече Нервирају ме сајбер патриоте као и сајбер верници Извини, а зар ти ниси сајбер вјерник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 19:45, Драгана. рече Извини, а зар ти ниси сајбер вјерник? Не,не...то се мисли на посебну врсту сајбер вјерника што од икона имају једино на десктопу е та фора што уђу у цркву једном годишње а просипају по фб-у цитате св. отаца и мисле да ми што на фб не избацимо сличне статусе да појма немамо о вери joooj е та врста Рада. and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 20:01, НиколајСвесрпски рече Не,не...то се мисли на посебну врсту сајбер вјерника што од икона имају једино на десктопу е та фора што уђу у цркву једном годишње а просипају по фб-у цитате св. отаца и мисле да ми што на фб не избацимо сличне статусе да појма немамо о вери joooj е та врста Ок, али имаш и овдје '' сајбер вјернике'', који '' просипају Православне мудрости'' , а у пракси ..... пардонирам ти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 On 5. 6. 2014. at 20:05, Драгана. рече Ок, али имаш и овдје '' сајбер вјернике'', који '' просипају Православне мудрости'' , а у пракси ..... пардонирам ти :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Неодговорни људи... Ево сад управо ударам главом о зид због особе коју је очигледно мрзело да прочита мејл од четири реда и може да ми поквари неке веома битне ствари. Помените... Уф! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Нервирање је непотребна емоција, трудим се да ме ништа не нервира.... а оне особине које ме нервирају ко људи претварам у сажаљење према тим особинама... Тако се трудим... па у том духу и причам..... наравно не успевам увек. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Нервирају ме људи који намећу свој став , који се понашају надмено и који у појединим постовима пишу на два језика и напишу ти на страном језику ( најчешће Енглеском ) да је то глупо што си написао . На такав начин поједини људи се праве важни и уздижу себе , а понижавају саговорника што није ни мало коректно . То није добро и из других разлога , али сада више да не дужим са причом . Arsenija and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Nestpljenje. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 On 10. 6. 2014. at 19:09, Grizzly Adams рече Неодговорни људи... Ево сад управо ударам главом о зид због особе коју је очигледно мрзело да прочита мејл од четири реда и може да ми поквари неке веома битне ствари. Помените... Уф! Успео да решим. Два дана нервирања, телефонирања, четири сата вожње тамо-вамо. Сад видим где сам направио грешку. Запамти и не понављај. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Badava si se nervirao. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Џуманџи, Grizzly Adams, Рада. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 On 12. 6. 2014. at 17:45, Џуманџи рече Badava si se nervirao. Ма није бадава, нервирање ме је подстакло да не чекам него потражим нека неуобичајена решења, покушам што ми иначе не би пало на памет и успело је. Ако се правилно усмери, нервирање може да буде веома корисно... Главно је: ако се нервираш - уради нешто! Одмах. Ако седиш и нервираш се онда јесте бадава. Џуманџи and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 On 12. 6. 2014. at 17:52, Grizzly Adams рече Ма није бадава, нервирање ме је подстакло да не чекам него потражим нека неуобичајена решења, покушам што ми иначе не би пало на памет и успело је. Ако се правилно усмери, нервирање може да буде веома корисно... Главно је: ако се нервираш - уради нешто! Одмах. Ако седиш и нервираш се онда јесте бадава. То ти је основна разлика између јудеохришћанске цивилизације и источних култура. Они медитацијама сузбијају нервирање и стоје тако замрзнути у неком давно прошлом времену. Наравно они не могу ни да буду антихришћанска појава јер то је продукт деструктивно усмерене нервозе самих хришћћана. arizan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Mene najvise nervira kada ljudi lazu..... Nepravda me nervira... Рада., Slavko..., Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Нервира ме што овдје у Швајцарској, наши људи између себе причају њемачки... па шта ми глумиш ту... или када нешто причају, и умјесто нормално да кажу баш је вруће, они му ту, ох, ес ишт хуре хејс... ма мр* Mилена КШ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука