Jump to content

Шта вас нервира?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 5. 6. 2014. at 19:45, Драгана. рече

Извини, а зар ти ниси сајбер вјерник? :)

Не,не...то се мисли на посебну врсту сајбер вјерника :) што од икона имају једино на десктопу :) е та фора :D  што уђу у цркву једном годишње :) а просипају по фб-у цитате св. отаца :) и мисле да ми што на фб не избацимо сличне статусе да појма немамо о вери joooj joooj joooj е та врста 7896634

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2014. at 20:01, НиколајСвесрпски рече

Не,не...то се мисли на посебну врсту сајбер вјерника :) што од икона имају једино на десктопу :) е та фора :D  што уђу у цркву једном годишње :) а просипају по фб-у цитате св. отаца :) и мисле да ми што на фб не избацимо сличне статусе да појма немамо о вери joooj joooj joooj е та врста 7896634

Ок, али имаш и овдје '' сајбер вјернике'', који '' просипају Православне мудрости'' , а у пракси ..... :) пардонирам ти :)

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2014. at 20:05, Драгана. рече

Ок, али имаш и овдје '' сајбер вјернике'', који '' просипају Православне мудрости'' , а у пракси ..... :) пардонирам ти :)

:good2:

Подели на овим сајтовима

Неодговорни људи... Ево сад управо ударам главом о зид због особе коју је очигледно мрзело да прочита мејл од четири реда и може да ми поквари неке веома битне ствари.

Помените... Уф!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нервирање је непотребна емоција, трудим се да ме ништа не нервира.... а оне особине које ме нервирају ко људи претварам у сажаљење према тим особинама...

Тако се трудим... па у том духу и причам..... наравно не успевам увек.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нервирају ме људи који намећу свој став , који се понашају надмено и који у појединим постовима пишу на два језика и напишу ти на страном језику ( најчешће Енглеском ) да је то глупо што си написао  . На такав начин поједини људи се праве важни и уздижу себе , а понижавају саговорника што није ни мало коректно . То није добро и из других разлога , али сада више да не дужим са причом .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 10. 6. 2014. at 19:09, Grizzly Adams рече

Неодговорни људи... Ево сад управо ударам главом о зид због особе коју је очигледно мрзело да прочита мејл од четири реда и може да ми поквари неке веома битне ствари.

Помените... Уф!

Успео да решим. Два дана нервирања, телефонирања, четири сата вожње тамо-вамо.

Сад видим где сам направио грешку. Запамти и не понављај.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 12. 6. 2014. at 17:45, Џуманџи рече

Badava si se nervirao.  :)

Ма није бадава, нервирање ме је подстакло да не чекам него потражим нека неуобичајена решења, покушам што ми иначе не би пало на памет и успело је. Ако се правилно усмери, нервирање може да буде веома корисно... :)

Главно је: ако се нервираш - уради нешто! Одмах.

Ако седиш и нервираш се онда јесте бадава.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 12. 6. 2014. at 17:52, Grizzly Adams рече

Ма није бадава, нервирање ме је подстакло да не чекам него потражим нека неуобичајена решења, покушам што ми иначе не би пало на памет и успело је. Ако се правилно усмери, нервирање може да буде веома корисно... :)

Главно је: ако се нервираш - уради нешто! Одмах.

Ако седиш и нервираш се онда јесте бадава.

То ти је основна разлика између јудеохришћанске цивилизације и источних култура.

Они медитацијама сузбијају нервирање и стоје тако замрзнути у неком давно прошлом времену.

Наравно они не могу ни да буду антихришћанска појава јер то је продукт деструктивно усмерене нервозе самих хришћћана.

Подели на овим сајтовима

Нервира ме што овдје у Швајцарској, наши људи између себе причају њемачки... па шта ми глумиш ту... или када нешто причају, и умјесто нормално да кажу баш је вруће, они му ту, ох, ес ишт хуре хејс... ма мр*

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...