Walter Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Шта - шта сад? За шта се ти хваташ? Ја о небу ти о земљи. Рекао сам да се о уништавању ембриона нисам изјашњавао, само ми је засметало како се самом вто даје неки демонолошки карактер. На крају крајева, шта и са тим да се уништавају јер жена не може све да их оплоди а да не доведе себе у опасност. Постоји могућност да се ембриони замрзну и да њихова "човеколикост" не буде уништена. Начин на који говориш о светињи живота баца у воду све оно за шта се на папиру залажеш ..скоро да си ме убедио да ниси ни светсан шта уствари заступаш. Не потпуно..али... ево мого бих да се кладим да пре свега говориш потпуно емотивно иако си као сав на страни науке, чињеница и живота пре свега.. А то што горњи цитат 70 % нема никаквог смисла док већина мршавог остатка отпада на дрско одбрусивање човеку који те конкретно пита... то говори пре свега о теби као заступнику живота... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Nikad nisam cuo da pri odnosu moze da dodje do oplodjenja a da organizam zene u tako velikom procentu odbacuje plod... ovo mi je sasvim novo nesto... Заиста, шта је ово? ВТО се прати, надгледа, зна се колико је јајних ћелија оплођено, унешено... Откуд ове статистике у вези природног односа? Или су само хипотезе? http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1970983 Поставио си линк и решио си ствар? Ајде реци српски, појасни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Zato kazem batalite se te ideje da je abortus zato greh sto je neko/nesto bio ziv pa vise nije prekidom trudnoce bilo kog nacina. Nego je greh u ne/htenju roditelja da se dete rodi i da zivi uopste. Нисам приметио да је ико рекао супротно од овог... То је тако... То што се ради о живом и потпуном човеку када је ембрион у питању или плод је само трагична ПОСЛЕДИЦА одбацивања истог од стране родитеља било само мајке или и ње и оца... Плод .тачније тај човек је БИТАН из разлога што се нашом одговорночћу ставља пред свршен чин ..УКИДАМО МУ ПРАВО НА ЖИВОТ... Ту смо УЗЕЛИ УЛОГУ ИЗНАД БОГА... То је све .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Zato kazem batalite se te ideje da je abortus zato greh sto je neko/nesto bio ziv pa vise nije prekidom trudnoce bilo kog nacina. Nego je greh u ne/htenju roditelja da se dete rodi i da zivi uopste. Нисам приметио да је ико рекао супротно од овог... То је тако... То што се ради о живом и потпуном човеку када је ембрион у питању или плод је само трагична ПОСЛЕДИЦА одбацивања истог од стране родитеља било само мајке или и ње и оца... Плод .тачније тај човек је БИТАН из разлога што се нашом одговорночћу ставља пред свршен чин ..УКИДАМО МУ ПРАВО НА ЖИВОТ... Ту смо УЗЕЛИ УЛОГУ ИЗНАД БОГА... То је све .. Blago tebi kad ti zamisljas ulogu Boga kao nekog ko prekida milione/milijarde trudnoca godisnje. .mislise.-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Nikad nisam cuo da pri odnosu moze da dodje do oplodjenja a da organizam zene u tako velikom procentu odbacuje plod... ovo mi je sasvim novo nesto... И мени је доскора било. Просто је невероватно колико тога нам остане непознато иако је данас на дохват руке са свим овим базама података и претраживачима. Ја сам ево био свестан тих података стицајем многих околности.. Али ти податци заиста немају некакве везе са тиме што ми на себе узимамо улогу креатора, да неке потпуне живе личности лишимо права на живот а друге да оставимо у њему..И опет кажем ја заиста нисам против ни ове нити било које методе која би водила ка рођењу толико жељеног детета.. Баш што сам толико на страни живота, не могу бити сигуран да је вредно зарад једног новог детета, одузети живот неколицини њих..само то... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Blago tebi kad ti zamisljas ulogu Boga kao nekog ko prekida milione/milijarde trudnoca godisnje. .mislise.-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Читај пажљиво ... рекох улогу ''изнад''..а пошто је таква улога само халуцинација.... дакле ..? .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Blago tebi kad ti zamisljas ulogu Boga kao nekog ko prekida milione/milijarde trudnoca godisnje. .mislise.-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Читај пажљиво ... рекох улогу ''изнад''..а пошто је таква улога само халуцинација.... дакле ..? Mislis da ovo boldovano crnim nesto znacajno menja u kontekstu ovog boldovanog crvenim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Zato kazem batalite se te ideje da je abortus zato greh sto je neko/nesto bio ziv pa vise nije prekidom trudnoce bilo kog nacina. Nego je greh u ne/htenju roditelja da se dete rodi i da zivi uopste. Нисам приметио да је ико рекао супротно од овог... То је тако... То што се ради о живом и потпуном човеку када је ембрион у питању или плод је само трагична ПОСЛЕДИЦА одбацивања истог од стране родитеља било само мајке или и ње и оца... Плод .тачније тај човек је БИТАН из разлога што се нашом одговорночћу ставља пред свршен чин ..УКИДАМО МУ ПРАВО НА ЖИВОТ... Ту смо УЗЕЛИ УЛОГУ ИЗНАД БОГА... То је све .. Blago tebi kad ti zamisljas ulogu Boga kao nekog ko prekida milione/milijarde trudnoca godisnje. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Како се офрље маше ''статистикама''. Како се на невероватан начин те ''статистике'' стављају у тему. Ако пренесемо на свеукупну историју то ће бити и стотине милијарди. Ајде да не уопштавамо бескрајно, јер је то својеврсно бацање прашине у очи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Nikad nisam cuo da pri odnosu moze da dodje do oplodjenja a da organizam zene u tako velikom procentu odbacuje plod... ovo mi je sasvim novo nesto... И мени је доскора било. Просто је невероватно колико тога нам остане непознато иако је данас на дохват руке са свим овим базама података и претраживачима. Ја сам ево био свестан тих података стицајем многих околности.. Али ти податци заиста немају некакве везе са тиме што ми на себе узимамо улогу креатора, да неке потпуне живе личности лишимо права на живот а друге да оставимо у њему..И опет кажем ја заиста нисам против ни ове нити било које методе која би водила ка рођењу толико жељеног детета.. Баш што сам толико на страни живота, не могу бити сигуран да је вредно зарад једног новог детета, одузети живот неколицини њих..само то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Mislis da ovo boldovano crnim nesto znacajno menja u kontekstu ovog boldovanog crvenim? Офф ХОРС .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Шта - шта сад? За шта се ти хваташ? Ја о небу ти о земљи. Рекао сам да се о уништавању ембриона нисам изјашњавао, само ми је засметало како се самом вто даје неки демонолошки карактер. На крају крајева, шта и са тим да се уништавају јер жена не може све да их оплоди а да не доведе себе у опасност. Постоји могућност да се ембриони замрзну и да њихова "човеколикост" не буде уништена. Жена све и да хоће не може ништа да оплоди..просто није јој дато.. можда некад у будућности... А пуко нагађање је ово око замрзавања... Опет је интересантно што ако мислиш да наступаш са поља Истине ..није ми јасно откуд тај толико дрзак став за једног модератора... Nisi cuo za proces? Kako ti mozes da znas da nekom nesto nije dato ili da nece biti dato? Pa onda kao ostavljas buducnost kao alternativu a pre toga iznosi drugi stav. I nigde nisam rekao da sam Ja Istina, ali mislim da mogu da posvedocim istinu koliko do mojih mogucnosti stoji. O tome koliko sam drzak, veruj mi, umem i bolje - iii bi ti da budes moderator? A ono o emocijama sto si pomenuo, pa da, covek je inace ne-emotivno bice pa sam i ja takav jer me ocigledno poznajes. Pitam se samo kome emocije ovde nedostaju da shvati o cemu pricam. Vrati se na Midrasev post pa mucni malo glavom. Jer covek nije toliko pricao o zamrzavanju embriona i posledicama, nego o tome kako sam koncept vto ima demonoloski karakter jer je to protiv volje Bozije. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Жена све и да хоће не може ништа да оплоди..просто није јој дато.. можда некад у будућности... Никола, ово је блага иронија јер си направио лапсус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Жена све и да хоће не може ништа да оплоди..просто није јој дато.. можда некад у будућности... Никола, ово је блага иронија јер си направио лапсус. Ti nemoj mnogo da tupis jer tebi i nije stalo do dijaloga nego svaku rec odmeravas samo da bi nasao doskocicu kao neka psihodelicna zena orna za svadju....a ono sto je sustinsko namerno previdjas... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Жена све и да хоће не може ништа да оплоди..просто није јој дато.. можда некад у будућности... Никола, ово је блага иронија јер си направио лапсус. Ti nemoj mnogo da tupis jer tebi i nije stalo do dijaloga nego svaku rec odmeravas samo da bi nasao doskocicu kao neka psihodelicna zena orna za svadju....a ono sto je sustinsko namerno previdjas... Моје поштовање, друже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Мало изпромашивао емоционални модератор али није страшно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука