Данче* Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Неко напише шта жели, следећи форумаш треба да сруши ту жељу и да напише своју жељу...и онда све тако редом. На пр: ја хоћу седмицу на лото-у... -добио-ла си, али су те опљачкали... Е сад крећемо са играријом... Хоћу да одем у Мексико... Драган Мирило and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 ne mozes da odes u Mexico hocu da budem milioner... Данче* and Драган Мирило је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Јој, Данче, праштај али не могу, жао ми. Па ако желиш у Мексико дај Боже да и одеш, макар ја не пожелела сад ништа. ♥ Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 On 2. 6. 2014. at 12:52, Kaludjerovic Sreten рече hocu da budem milioner... Укапираш да те жена вара са рачуновођом, покупе ти сву лову и увале те у дугове у судске спорове до гуше. Хоћу нешто, ал не знам шта бих... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Можда лето али не може биће ледено Хоћу бити капетан лађе... Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Мирило Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Лађа се насукала и теби су одузели чин капетана, сада си десетар на једном мањем броду. Хоћу посао у струци! Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Добијеш посао у струци, ал само ако оћеш да волонтираш. Оћу више времена за спавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Nema, problema Fredi nije mrtav.<br /> <br /> Hoću izistinsku espreso mašinu, što je koriste čike u kafani. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Не може имаш електричан шпорет кувај турску кафу Желим кућицу од чоколаде sqny је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 @ Juan Ено ти једна из СУР Балкан, ради годинама ко змај, само није чишћена. @ Данче.Д Може, од чоколаде Бата и Сека. Воло бих да неам посла једно шес метара, ал димам паре све време, па да могу да прочитам све што бих желео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 I tata bi sine voleo bih da imam 2 stana, 2 švalerke i 2 automobila a da sve što ide uz to radim za trojicu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 On 2. 6. 2014. at 14:12, w.a.mozart рече I tata bi sine voleo bih da imam 2 stana, 2 švalerke i 2 automobila a da sve što ide uz to radim za trojicu Израсте ти и друга глава и проговориш арапски. Али ја бих СТВАРНО волео једно шест месеци да имам довољно пара да не морам да радим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 @Mozzart<br /> <br /> Ne možeš, nisi ti Solomon. <br /> <br /> Voleo bih da budem pilot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 On 2. 6. 2014. at 14:14, Juan рече Voleo bih da budem pilot. Malaysia Airlines Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 On 2. 6. 2014. at 14:13, RYLAH рече Израсте ти и друга глава и проговориш арапски. Али ја бих СТВАРНО волео једно шест месеци да имам довољно пара да не морам да радим. Nisi ti Zvonko, ajde sad pali. Voleo bih da verujem u državu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука