JESSY Написано Септембар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Ne zastani Ne zastani! Sve dalje i dalje, tamo gdje te tvoja vjera zove! Bog, koji ti svoju milost šalje, vodiće te na podvige nove. Ne daj srcu da ga slutnja svlada, niti oku da ga suza rosi; Tamo kud te zove snaga mlada svoj krst teški na plećima nosi! Blago onom koga proviđenje pod bremenom put Golgote sprema! Na nj svijetlo čeka vaskrsenje i njegovoj slavi konca nema. Pred njime će poniknuti zloba, što mu negdje oštri vijenac splela, kad on silan digne se iz groba, a zâr božji zagrije mu s čela. Ne zastani! Kroz maglu duboko s krstom stupaj uz goletnu stranu! Svoje čelo podigni visoko i raduj se vaskrsnome danu! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Ljubav O, da mi je nešto pa da budem reka, pa da tečem ispred tvoje kuće male; Pevajući tebi da razbijem vale o pragove gde ti staje noga meka. Pa kad niz pragove siđeš sa ibrikom, da zahvatiš vode, da ti zgrabim ruke, prigrlim te sebi u svoje klobuke, i da tebe, draga, više ne dam nikom. Na dušeku trava i mojih smaragda, kao nimfa moja, da počivaš svagda, i da niko ne zna tvoje mesto gde je. Samo moje oči da gledaju u te, samo moje sve dubine i sve kute da lepota tvoja osiplje i greje. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Моји су очеви из онијех страна гдје мотика звони и гдје красна бије; гдје зној с чела капље и гдје рало рије и тврде се груде дробе испод брана. Моји су очеви из колиба груби', гдје се гусле чују, приповјести, бајке, гдјено дјецу уче просте, добре мајке кам рођени како брани се и љуби. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука