Jump to content

Који бренд патика највише волите (цените)?

Оцени ову тему

Guest

Који бренд патика највише волите (цените)  

29 члановâ је гласало

1. 1. Коју марку патика највише волите?

Препоручена порука

On 3. 6. 2014. at 6:28, Пг рече

Данас навијача препознајеш по облачењу(почев од патика).

Него, не могу  да вјерујем да нисте ствали наш доброг и поштеног Серђа!!!

sergiotacchini_shoes417149_ciment.jpg

http://www.sergiotacchini.com/products-shoes.php

Мени се баш свиђа изглед велике већине њихових модела. Тако да кад кренем у куповину правац на њихов сектор. Притом, прилично су јефтине. Коштају углавном између 50 и 60 евра, али на попусту буду између 30 и 40е. 

да, а мало је иронично што је све почело због тога да не можеш препознати навијача :) јесу серђо много лепе, али ми је пар људи који су их имали рекли да брзо пропадну па се никад нисам облучио да их пробам...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2014. at 10:40, Срђан Шијакињић рече

да, а мало је иронично што је све почело због тога да не можеш препознати навијача :) јесу серђо много лепе, али ми је пар људи који су их имали рекли да брзо пропадну па се никад нисам облучио да их пробам...

Тачно за Серђа, и ја исто знам неколико примера да су пукле патике у врло кратком року. И то само од шетње.

Подели на овим сајтовима

Што сам имао једне Пума патике - супер танке, лагане, од неког порозног платна, феноменалне за лето, вожњу итд. Никад после нисам пронашао сличнe, а баш би волео да нађем. Ето, ако неко зна где има нека јави. :)

Нешто овако, само од платна:

41HuFvIUn3L._SX300_.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2014. at 10:40, Срђан Шијакињић рече

Да, управо. Некад је тај стил служио да те не би препозали, а данас...

Ја сам познат као неко ко не умије да чува патике и трају ми максимално 6 мјесеци. Говорили су "Теби да купимо челичне патике ти би их некако пробио". Ове прошле Серђове су ми трајале годину дана, ал' сад купих неке са платном горе и поцијепало ми се платно после три ношења!!! Буквално. И ја сам мишљења да кратко трају, а притом то су патике за прољеће и љето. Мада, баш ми се свиђа изглед и због тога их и узимам.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• 6 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...