Jump to content

Који бренд патика највише волите (цените)?

Оцени ову тему

Guest

Који бренд патика највише волите (цените)  

29 члановâ је гласало

1. 1. Коју марку патика највише волите?

Препоручена порука

Nike

Nike-Rosherun-wolf-grey-blk-atmc-orng-wh

И не само патике. Зато што сам амерички плаћеник и зато што имам Nike ствари старе 15 и више година које су скоро исте као првог дана.

Подели на овим сајтовима

У млађим данима, "поцепао" сам неколико пари ових

pe3.jpg

сада искључиво ове

$(KGrHqZHJE0FF11PzSwvBRkb8QCcvw~~60_57.J

само црне... Неуништиве су...

Подели на овим сајтовима

Nike su odlične za sport.Converse su dobre za lepo vreme,za šetnje.Neke druge su za nešto drugo,a ja najviše volim sandale. Postoje i neke sportske varijante sandala,ali to je očajno. Npr.

converse_sandal_m-445x299.jpghttp://www.thefrisky.com/wp-content/uploads/2011/05/06/converse_sandal_m-445x299.jpg

l1210104.jpg

P.s.Cipele su zakon.

http://64.19.142.13/www.ibar.ba/wp-content/uploads/2014/01/ravne-cipele-za-jesen-zimu-2013-1.jpg

ravne-cipele-za-jesen-zimu-2013-1.jpg

:351780:

Подели на овим сајтовима

Адидас је само за праве православце; све остало је глобализам, папизам и новотарија ...

Подели на овим сајтовима

само адидас класикс, мода са трибина и тако то  :)))

Adidas%2BTEAM%2BGB.jpg

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

vans-logo.jpg

ove pre sto godina

230524_1067474724133_5582_n.jpg

a sad sam fensi gospodin, a ne neki tamo dziber sa skejbordom :0102_laugh:

0.365x365.Tfafafa.jpg?sign=Vsbp7gTsHvoRt

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ма Симод патике су биле закон. Уз њих си добијао и аутентични мирис смрдљивих ногу.

Адидас вимблдон су биле неуништиве патике. Носиш их од 1 до 8 разреда и после их даш неком старијем да их слатко износи у пензији.

А сада само оне јефтиније (шангајке, стартас), пошто се ове нове распадну у року од пар месеци.

Адидас, најк, пума, рибок, конверс... ма све које су ми удобне.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...