pcelica.m Написано Април 3, 2019 Пријави Подели Написано Април 3, 2019 Zvrsili Mujo i Haso u zatvoru.Haso počne da švrlja po zidovima.A Mujo kaže:- Aj nemoj bolan, izbaciće nas napolje. Ромејац, AnaLaz and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Април 3, 2019 Пријави Подели Написано Април 3, 2019 Kako pijuče zemunsko pile? - Jupi, jupi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Април 3, 2019 Пријави Подели Написано Април 3, 2019 Zavod za zapošljavanje.-Tražim posao.- Evo: 5000 evra neto, 3 meseca godišnjeg, službeni auto, rad od 10 do 15.- Zezate- A ko je prvi počeo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Април 3, 2019 Пријави Подели Написано Април 3, 2019 Koliko Cak Noris moze da uradi sklekova ?Sve !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 – Gde Bosanka krije pare od muža?– Pa pod knjigom.– A Crnogorka?– Pod lopatom.– A gde krije Hercegovka?– Na stolu, pa nek uzme ako sme! Аполоније је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 Tata, tata da li više voliš mene ili rakiju?- Tebe Šljivovice tatina. Idi sad igraj se sa sekom Dunjom, ali pazite da ne probudite batu Lozu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 Što je to:-Danju laje, nocu pliva?-Tastina proteza Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 5, 2019 Пријави Подели Написано Април 5, 2019 ЗАШТО ИСЛАМИСТИ НИСУ ОТЕЛИ СРПСКЕ ЛЕКАРЕ У ЛИБИЈИ Либија, ових дана. Наоружани џихадиста упада у локални дом здравља. - Руке увис! Сви на под! Алах је велики! Медицинска сестра за шалтером гледа га мртва хладна. - Шта се дереш, бре! Предај књижицу и седи тамо у чекаоницу! - Шта?! Ко си ти? - Ја сам Радица, медицинска сестра из Србије на привременом раду у Сирти. И спусти ту пушку, не бојим ти се ја тога! - Али... - И одмакни се мало од шалтера, оћеш да се заразим од тебе! Што ти књижица није оверена? - Овај...нисам стигао...Знате, рат је, одсеци главу ономе, одсеци главу овоме, не стиже се... - Шта се то мене тиче! Књижица мора да буде оверена! Седи тамо и сачекај да те прозовем. - Али не могу да чекам! Морам да видим лекара! Одмах! - Не може! Доктор Павловић не прима сада. - Али ја имам наређења! Ово је Исламска држава! - Јел видиш бре да је пауза! Јеси ћорав! Па и ми имамо душу, мајку му! - Добро, колико траје пауза? - Пола сата, од 10 до 11.30. - Па шта ја да радим? - Шта се то мене сматра да ћеш ти радиш! Решавај укрштене речи, играј тетрис, а ако ти је досадно иди мало ратуј па се врати! Што се мене тиче најбоље би ти било да идеш код приватника, у гужви смо великој! - Ви нисте нормални... - Ја нисам нормална! Оћеш сад да ти затурим картон негде па Бог отац више да не може да га нађе! Уместо што се вртиш ту ко усран голуб боље ти је да скокнеш до неке продавнице и купиш двеста грама кафе и бомбоњеру. - Што? - Како, што? Ко те научио да код лекара идеш празних руку! - Добро, добро, ево идем... - И да те више нисам видела да ми долазиш с том пушком! Доста се Радица у Србији нагледала пушака и бомби, преко главе ми је тога! gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 6, 2019 Пријави Подели Написано Април 6, 2019 Седи Вучић, гледа свој лик у огледалу и пита: - Огледалце, огледалце, ко је најпопуларнији политичар у Србији? А огледало одговори: - Александар Вучић је најпопуларнији политичар у Србији. Задовољан, постави он и друго питање: - А ко је најбољи премијер на Балкану? - Александар Вучић је најбољи премијер на Балкану. Његова жена покуша нешто да му каже, али он је прекине: - А ко је највећи реформатор на свету? - Александар Вучић је највећи реформатор на свету. На то ће његова жена: - Десети пут ти кажем, то није огледало, него телевизор, а то што чујеш је дневник на Пинку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 7, 2019 Пријави Подели Написано Април 7, 2019 iso' sam svaki dan u skolu, narocito kada mi lopta upadne u dvoriste .. (Ljuba Moljac) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Април 8, 2019 Пријави Подели Написано Април 8, 2019 Kaze Jovica Perici:- Ja sam tako pametan, prohodao sam sa 9 meseci...Perica će na to:- Ja sam još pametniji. Pustio sam da me nose do 4. godine! Перица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Април 8, 2019 Пријави Подели Написано Април 8, 2019 Student piše roditeljima:- Već dugo mi se ne javljate. Posaljite mi 300 evra da znam da ste dobro! Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Април 8, 2019 Пријави Подели Написано Април 8, 2019 Zasto plavusa stavlja pusku pored prozora?Zato da je neubije promaja!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Април 8, 2019 Пријави Подели Написано Април 8, 2019 Zašto plavuša baca vodu na kompjuter? Da bi mogla da surfuje na internetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Април 15, 2019 Пријави Подели Написано Април 15, 2019 Zasto Slovenci po lijetu dolaze na hrvatsko more? - Njihovo je premalo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука