Рапсоди Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 Када је Бог створио мушкарца, окренуо га обрнуо задовољан оним што је створио. када је створио жену, окренуо је обрнуо и рекао. " Е ти ћеш морати да се шминкаш." Kaludjerovic Sreten, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Muž i žena bude se usred olujne noći, tri je ujutro.Neko lupa na njihova vrata.Muž otvara vrata, pred njim stoji pijanac, pijan ko zemlja, jedva stoji nanogama.Pijanac moli da izađe i malo ga pogura.- "Nema teorije, tri je ujutro, čoveče!", i zalupi mu vrata pred nosom. - "Ko je to bio?", pita žena.- "Ma neki pijani, traži da ga poguram"- "Jesi li mu pomogao?"- "Nisam lud, tri je ujutro i napolju pada kao iz kabla!"- "Sram te bilo, a sećaš li se, kad smo se pre dva meseca vraćali odprijatelja, kad ti je auto crko po onoj kišurini? Da se dvojica nisuzaustavila da te poguraju, nikad se ne bismo odande izvukli."Muž se postidi, na kraju se obuče, otvori vrata ,izađe na kišu i prodere seu mrak:- "Halo, jesi li još tu?"- "Jesam", dere se pijanac.- "Jel treba da te poguram?"- "Treba, hvala!" kaže pijanac.- "A gde si?"- "Evo me brate na ljuljašci." Рапсоди, Данче*, Драган Јашић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Dodje plavusa u prodavnicu i pita:- Imate li naocare?- Za sunce?- Ne za mene. Драшко, javor and Несташна је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Sudija pita okrivljenog koga su uhvatili u kradji:-Jeste li ozenjeni?-Nisam i nikada necu biti!Sudija ce na to:-Ne mogu verovati, tako pametan, a krade! Ромејац and Столе је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Sudija pita okrivljenog koga su uhvatili u kradji: -Jeste li ozenjeni? -Nisam i nikada necu biti! Sudija ce na to: -Ne mogu verovati, tako pametan, a krade! Па то само ако је био један мој ортак. Нема шансе да буде неко други. javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Pozvali Muju da otvori Olimpijske igre. Praćen tv kamerama i brojnim novinarima on polako ulazi za govornicu, vadi list sa tekstom govora, zakašlje se i započe:– „Oooooooooooooooo!“Masa oduševljeno uzvraća sa podignutim rukama.– „Ooooooooooo!“Ponovo govori Mujo:– „Ooooo…Oooooooo!“Razdragana publika ga prati.– „Ooooo…Oooooooo!“Tada Muju laktom udari sledeći govornik i šapnu mu:– „Čitaj bolan to ispod, ovo gore su olimpijski krugovi.“ javor and keka је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Upecao Mujo zlatnu ribicu. Kaze mu ona "pusti me, i ispunicu ti 3 zelje". I on je pusti... Рапсоди, 3006, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Koje je kravino omiljeno mesto?-Muuuu – zej. Плутон, Џуманџи, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Mali komarac poleti na svoj prvi let nakon saveta od majke. Posle nekog vremena vraća se mali komarac i pita ga majka:"Kako je bilo, sine?""Super, mama! Kada su me videli kako letim, svi su mi pljeskali!" Kaludjerovic Sreten, keka and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Žena zove hitnu pomoć:– „Upomoć, muž mi je popio benzin i trči po dvorištu već dva sata!“– „Ne brinite ništa gospođo, kada mu nestane benzina zaustaviće se!“ keka and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Играју Цига и Енглез покер. Енглез каже - имам фул. - Покажи карте, рече Цига. - Молим? Ти мени не верујеш? Ја сам џентлмен, ја не лажем. Ми верујемо један другом на реч! Сутрадан Цига препричава другару партију, дође до тог дела и каже: - Онда, бато, кад ме кренула карта... RYLAH, Плутон, Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Govorni automat baka i deka:Dobro jutro. Trenutno nismo u mogućnosti da vam se javimo. Molimo vas da ostavite poruku posle zvučnog signala. Biiip...Ako ste jedno od naše dece, pritisnite 1.Ako hoćete da vam pričuvamo decu, pritisnite 2.Ako hoćete da vam pozajmimo automobil, pritisnite 3.Ako hoćete da vam operemo i ispeglamo veš, pritisnite 4.Ako želite da unuci prespavaju kod nas, pritisnite 5.Ako želite da idemo po unuke u školu, pritisnite 6.Ako hoćete da vam spremimo nedeljni ručak i da ga donesemo kod vas, pritisnite 7.Ako hoćete da dođete da jedete ovde, pritisnite 8.Ako vam treba lova, pritisnite 9.Ako hoćete da nas izvedete na večeru ili u pozorište - počnite da pričate, slušamo vas! Данче*, keka, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 -Ćuti i ne kukaj samo, ja u tvoje godine nisam imao ništa.-A sada?-Nemam ni sad. Adelaida, Kaludjerovic Sreten, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 -Ćuti i ne kukaj samo, ja u tvoje godine nisam imao ništa. -A sada? -Nemam ni sad. Juanito, Рапсоди, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Прелази баба улицу,и ударе је кола. Поломљене руке покушава да устане. Утом јој прилази Вучић да јој помогне . Подиже је, и баба га пита, шта може да учини за њега притом му се захваливши. Вучић јој каже: " О па моја драга госпођо, таман посла све је у реду, само да сте ви добро, и да се санира та повреда " Али, баба упорна шта да учини и шта да учини за њега. Вучић јој каже : "Добро ако већ желите нешто да учините, гласајте за мене на следећим изборима" А баба га гледа изненађено, па каже : "Шта је са вама млади господине, па ја јесам поломила руку , али нисам ударена у главу". Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука