Juanito Написано Мај 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Tasa :.mislise. :.mislise. :.mislise. Izgleda da su i ostali razumeli kao i ja. Некад су жене биле буквалисти, а данас су мушкарци. Куда иде овај свет? Таша, RYLAH, Рада. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ја сам удата госпоја, имам свог Ђентлмена. А волим и да остале жене буду срећне, те ако је Александар, што `но кажу, добра прилика, нека га на теми, да се види и чује Ma nisam ja to mislo oko udaje vec oko njegovog tajnog i misticnog uticaja uz pomocu one alu. kape. (videti temu sta krije aluminjumska kapa). On ti je lider opasnog kulta Aluminatori. Evo tasa priznala da je uclanio. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ја сам удата госпоја, имам свог Ђентлмена. А волим и да остале жене буду срећне, те ако је Александар, што `но кажу, добра прилика, нека га на теми, да се види и чује Ja sam morala da iznesem svoje impresije ovim mladim slobodnim ljudima. I treba da se cuje,da im nadjemo prilike pa da ih zenimo i udajemo. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ja sam morala da iznesem svoje impresije ovim mladim slobodnim ljudima. I treba da se cuje,da im nadjemo prilike pa da ih zenimo i udajemo. И ја то потпуно подржавам 8086.gif Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Некад су жене биле буквалисти, а данас су мушкарци. Куда иде овај свет? U bukvu! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 U bukvu! Или, на босанском, ”у мајчину”. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ma nisam ja to mislo oko udaje vec oko njegovog tajnog i misticnog uticaja uz pomocu one alu. kape. (videti temu sta krije aluminjumska kapa). On ti je lider opasnog kulta Aluminatori. Evo tasa priznala da je uclanio. Ма, не... Ма, какви... Ма, таман посла... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Кад смо већ код Дуње, баш ми се свиђају њени постови, приметио сам да је баш духовита и паметна. Штета што је дуго нема на форуму, можда неће да се враћа. Послао сам јој приватну поруку, да видим шта се дешава, не одговара. ( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Или, на босанском, ”у мајчину”. Ti kaza.... "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Кад смо већ код Дуње, баш ми се свиђају њени постови, приметио сам да је баш духовита и паметна. Штета што је дуго нема на форуму, можда неће да се враћа. Послао сам јој приватну поруку, да видим шта се дешава, не одговара. ( E sada bi ti da ti neko provodadzise. E pa nemoze tako... znas ono ponudi dar provodaziji! Натан је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Зоске па шта чекаш!? :.mislise. Чекам да се повуче вода... Али за Дуњу и у хладну мутну Саву... :good2: Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 E sada bi ti da ti neko provodadzise. E pa nemoze tako... znas ono ponudi dar provodaziji! Трифке, ти све доводиш у погрешну везу. Носиш ли алу-капу? Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Трифке, ти све доводиш у погрешну везу. Носиш ли алу-капу? Znas ono boreci se protiv zmaja postajes zmaj! Натан је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чекам да се повуче вода... Али за Дуњу и у хладну мутну Саву... :good2: Само напред,и ја се са Дуњу чујем па ћу да мало умешам прсте да што пре скачеш у хладну мутну Саву Време му је :good2: Зосима and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чек да се повратимо на тему где су нестале даме... Натан, Миљан Јокић, Arsenija and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука