Jump to content

Где су нестале даме???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Posto je RYlAH svecano izavio da na svetu vise nema dama evo jos jedne Dakle predstavljam vam RADU. :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Moj naklon milostiva, skluga pokorni. 8086.gif  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

Трифке сине одма да си се преселио на подфорум за упознавање ради хришћанског брака  :dedica:

Подели на овим сајтовима

Трифке сине одма да си се преселио на подфорум за упознавање ради хришћанског брака  :dedica:

Necu sreco sto se toga tice ja se drzim one stare mudrosti

Od zlih zena neka te cuva Bog a od dobrih cuvaj se sam

i Zena je raj za oci pakao za dusu i cistiliste za dzep. :dedica:  :945729: 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Posto je RYlAH svecano izavio da na svetu vise nema dama evo jos jedne Dakle predstavljam vam RADU. :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Moj naklon milostiva, skluga pokorni. 8086.gif  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

:blush:

sad moram vratiti na profil onu moju fotkicu sa šeširićem :))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

:blush:

sad moram vratiti na profil onu moju fotkicu sa šeširićem :))

Mlada damo i ovako odisete prolecem a tek sesiric, pa gde je tome kraj? :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Неко ме је тражио? :1319_womens:

Kao sto rekoh na mali aluminjumski apel evo mnostva mladih dama.

Pred nama je gospodo MLADA DAMA JELENA.

Meni je cast mlada damo. Ljubim ruke. Vama na usluzi/

:bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Drage dame moram da skrenem sa teme i da vam kazem da sam upoznala doticnog mladog gospodina RYIAH-a koji je lep, vaspitan, obrazovan, naocit sto bi se reklo u mom kraju. Divan momak. I duhovit nadasve. U njegovom drustvu cete se zaista osecati kao dame. Eto ja vam rekoh, a vi kako hocete.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Drage dame moram da skrenem sa teme i da vam kazem da sam upoznala doticnog mladog gospodina RYIAH-a koji je lep, vaspitan, obrazovan, naocit sto bi se reklo u mom kraju. Divan momak. I duhovit nadasve. U njegovom drustvu cete se zaista osecati kao dame. Eto ja vam rekoh, a vi kako hocete.

Koliko te je platio za ovo i u kojoj valuti? Ili si mozda i ti u njegovm Aluminatorskom drustvu? :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Sve su zene __________ (popuniti), dok se ne dokaze suprotno!

a) dame

b) suprotno od a

Све су жене даме, чак и ако се докаже супротно.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Koliko te je platio za ovo i u kojoj valuti? Ili si mozda i ti u njegovm Aluminatorskom drustvu? :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.

:D

Pored ovog mladog dzentlmena, upoznala sam i jednu nasu devojku s' foruma i moram reci da je prava dama, lepa, obrazovana, vaspitana, umerena, sa stilom ... Nasa Dunja. Eto ja rekoh a vi kako hocete :)

Подели на овим сајтовима

ОК, за тренутак ћемо суспендовати дискусију о дамама, јер је искрсло далеко важније питање - шта су Таша и RYLAH радили заједно?!

Подели на овим сајтовима

ОК, за тренутак ћемо суспендовати дискусију о дамама, јер је искрсло далеко важније питање - шта су Таша и RYLAH радили заједно?!

Uclanio me je u neko drustvo "Aluminati" visokog reda, prva loza drugi red trece sediste levo, i rekao da cu brzo da napredujem u toj hijerarhiji ako nastavim ovako da pricam o njemu.

Подели на овим сајтовима

Сумњив је он мени одавно био. А поред тога што је ђентлмен, он је и лидер са чврстом руком.

Potpredsednik Studentskog parlamenta tog fakulteta Aleksandar Radovanović kazao je da studenti koji su imali takva iskustva strahuju da to i kažu javno, jer se plaše posledica koje bi mogli imati: "Jedan od naših zahteva je i objavljivanje preliminarnih rezultata istrage. Načelo tajnosti u istrazi već je bilo prekršeno selektivnim puštanjem informacija iz istrage. Mi samo tražimo da se ukine selektivnost i objave svi rezultati istrage". (Izvor 1)

- Nismo protiv istrage, ali jesmo protiv hajke, protiv policijskog punkta u našoj akademskoj ustanovi. Imamo pravo na to, najviše se nas tiče - kaže student treće godine Pravnog, Aleksandar Radovanović. (Izvor 2)

Кандидуј се, Ацо, имаш мој глас. А како је ова тема кренула, прву даму ћемо добити пре следећих избора.

Подели на овим сајтовима

:D

Pored ovog mladog dzentlmena, upoznala sam i jednu nasu devojku s' foruma i moram reci da je prava dama, lepa, obrazovana, vaspitana, umerena, sa stilom ... Nasa Dunja. Eto ja rekoh a vi kako hocete :)

Чекај,Рулах & Дуња,јел ти то нешто наговештаваш,или је случајност,а као што знамо случајности нема... Just_Cuz_19

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...