Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Pored ovog mladog dzentlmena, upoznala sam i jednu nasu devojku s' foruma i moram reci da je prava dama, lepa, obrazovana, vaspitana, umerena, sa stilom ... Nasa Dunja. Eto ja rekoh a vi kako hocete Oho znaci momak pruza pipke na sve strane. Ovo samo upotpunjava moju arhivu o njemu. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Kao sto rekoh na mali aluminjumski apel evo mnostva mladih dama. Pred nama je gospodo MLADA DAMA JELENA. Meni je cast mlada damo. Ljubim ruke. Vama na usluzi/ :bendoff: :bendoff: :bendoff: Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Pored ovog mladog dzentlmena, upoznala sam i jednu nasu devojku s' foruma i moram reci da je prava dama, lepa, obrazovana, vaspitana, umerena, sa stilom ... Nasa Dunja. Eto ja rekoh a vi kako hocete Да, да... ''Сан уморног песника'' . Зосима, Данче*, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Drage dame moram da skrenem sa teme i da vam kazem da sam upoznala doticnog mladog gospodina RYIAH-a koji je lep, vaspitan, obrazovan, naocit sto bi se reklo u mom kraju. Divan momak. I duhovit nadasve. U njegovom drustvu cete se zaista osecati kao dame. Eto ja vam rekoh, a vi kako hocete. Ово копирај у тему "Где су нестали Ђентлмени?" Trifke and Таша је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Ово копирај у тему "Где су нестали Ђентлмени?" Nemoj mi Jelence reci da si i ti potpala pod uticaj aluminijumske kape! Ленка*, Рада., Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чек,сад нешто размишљах,не могу Дуња и Рулах, он је ипак доста млађи од ње, а поред тога Дуња је моја симпатија, плус што сам сад љубоморан... :bleh: Данче*, Таша and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Oho znaci momak pruza pipke na sve strane. Ovo samo upotpunjava moju arhivu o njemu. Nesto si ti ovde pobrkao loncice. Njih dvoje se ne poznaju, ne stvaraj konfuziju. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чек,сад нешто размишљах,не могу Дуња и Рулах, он је ипак доста млађи од ње, а поред тога Дуња је моја симпатија, плус што сам сад љубоморан... :bleh: http://www.youtube.com/watch?v=4wKhCyg4FRM Зосима and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чек,сад нешто размишљах,не могу Дуња и Рулах, он је ипак доста млађи од ње, а поред тога Дуња је моја симпатија, плус што сам сад љубоморан... :bleh: Opa ovo su novi elementi. Postaje zanimljivo hoce li biti dvoboja evo ja cu ti Zosima biti sekundant. Зосима and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чек,сад нешто размишљах,не могу Дуња и Рулах, он је ипак доста млађи од ње, а поред тога Дуња је моја симпатија, плус што сам сад љубоморан... :bleh: Значи, има да бира између тебе и ... тебе. Trifke and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Nesto si ti ovde pobrkao loncice. Njih dvoje se ne poznaju, ne stvaraj konfuziju. Некад су жене од једне једине информације састављале романе, а данас то чине мушкарци. Куда иде овај свет? RYLAH, Лапис Лазули and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Дуња је моја симпатија Зоске па шта чекаш!? :.mislise. Рада. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Nemoj mi Jelence reci da si i ti potpala pod uticaj aluminijumske kape! Ја сам удата госпоја, имам свог Ђентлмена. А волим и да остале жене буду срећне, те ако је Александар, што `но кажу, добра прилика, нека га на теми, да се види и чује Данче*, Trifke and Таша је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Tasa Pored ovog mladog dzentlmena, upoznala sam i jednu nasu devojku s' foruma i moram reci da je prava dama, lepa, obrazovana, vaspitana, umerena, sa stilom ... Nasa Dunja. Eto ja rekoh a vi kako hocete :.mislise. :.mislise. :.mislise. Izgleda da su i ostali razumeli kao i ja. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Чекај,Рулах & Дуња,јел ти то нешто наговештаваш,или је случајност,а као што знамо случајности нема... Ne brini Zoske. Slobodna i lepa kao "san umornog pesnika" Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука