Juanito Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Шта ви мислите? Да л' се крију или кафу пију ил' се просто појавит' не смију? Да л' се плаше да буду што јесу, од друштвене осуде се тресу? Зашто жена жена више није, где нестаде то што беше прије? Фидер, Crveni Baron, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Svaka je zena dama samo to treba da otkrijes! Рада., Mилена КШ, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Мислим да постоји већ тема са овим називом! :.mislise. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Jes', ono, kad na početku poplava bejaše poziva za Šabac, htedoh da se prijavim, ali ne primahu žene. A brat mi kaže: Reci im da ti nisi regularna žena... Ubi mi damstvo u pojam Ленка*, Рада., Juanito and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 da bi žena bila dama, treba da je pored nje dzentlmen. Kako je ta vrsta izumrla, ne preostaje nam ništa drugo nego da se učlanimo u femen Пг, Trifke, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Crveni Baron and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Кончита је замрсио-ла целу ствар, дама-џентлмен.. Драшко, Лидија Миленковић, Gordana . and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Да л' се крију или кафу пију ил' се просто појавит' не смију? Да л' се плаше да буду што јесу, од друштвене осуде се тресу? Зашто жена жена више није, где нестаде то што беше прије? http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/4d/8e/964d8ee05e1c70a90716f656fd5a0348.jpg Данче*, Mилена КШ, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 kakav je tvoj pojam dame? :.mislise. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Зашто жена жена више није, где нестаде то што беше прије? Жена је жена, и данас, и прије. Не видиш то ?! Око ти бистро није. Стога скини са ока скраму, и у свакој од нас видећеш даму. Mилена КШ, Zero, Радосна and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 kakav je tvoj pojam dame? :.mislise. RYLAH, Arsenija, Ленка* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Шта ви мислите? Да л' се крију или кафу пију ил' се просто појавит' не смију? Да л' се плаше да буду што јесу, од друштвене осуде се тресу? Зашто жена жена више није, где нестаде то што беше прије? Ima nas raznih, punih i praznih, manjih i većih, prvih, drugih, trećih... Ljudi smo, brale, po tome smo isti, srca imamo-sale, hodnike, da budu čisti. Ima ih tamo gde noga moja ne kroči, iza vrata tvrđave pred kojom se moje srce rastoči. Na krilima mirisa što blago bledi u san... U laticama irisa, stvarne k'o sunčani dan. Pred zavesom noći, hrabre u vrlini, same neće doći; gorde u nizini. Ima ih, brale, ko trave na vetru, ka' seme maslačka, daju radost, setu... Njeno je srce poljana i bojište, na kom najviše strada ona sama. No gori li u srcima ko u njima ognjište za sve što traže utočište... Stoji l' to i u nama? Eto, takva je za mene jedna dama... Morao sam u stihu, inspirisao si me, fala ti 8086.gif A ovo što si rekao: dal se kriju? To me podseti na reči vladike Nikolaja da se vredni ljudi (mada on je govorio o svetiteljima) kriju kao zrnca zlata među peskom. Tako nekako... Лидија Миленковић, Дијана., Данче* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Sve su zene __________ (popuniti), dok se ne dokaze suprotno! a) dame b) suprotno od a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Sve su zene __________ (popuniti), dok se ne dokaze suprotno! a) dame b) suprotno od a DYNABLASTER, RYLAH, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 zene.... xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука