Juanito Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Само ако докажу да је уживао док је гледао слике. Ово је један од оних тренутака кад нисам 100% сигуран да ли је пост озбиљан или троловање. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 A jel' mos' i ti da budes gonjen kada mi lajkujes post? Ево лајково, па да видимо Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Стварно небулозе... Кад пандури по`ватају све лопове и убице онда могу да пређу на Фејсбук и Твитер. Пре тога, стварно нема смисла ни расправљати о "лајковима" као наводном кривичном делу. Млађони, Дејан-Марковић, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Ja bi ko klikne 'meni samo naforu!' odma na robiju... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Кад пандури по`ватају све лопове и убице онда могу да пређу на Фејсбук и Твитер. Пандури их углавном и наватају, колико сам успео да приметим онако одокативно. Проблем је што их после брзо пусте... Што би реко Риле, слабе институције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Људи, иде време као у најтврђем комунизму, када су тајни доушници шетали и пратили ко шта прича и шта му се свиђа а шта не, да ли говори против система и самоуправљања. Све је исто, само нема комунизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Читао сам мало нека званична мишљења госпође Петрушић, Поверенице за равноправност. Мајко мила, каквих ту небулоза и нелогичности има. Човек (професор факултета) је набеђен да врши дискриминацију зато што се дрзнуо да доводи у сумњу ваљаност одлуке СЗО. ОМГ! Погледајте, стварно има бисера: http://www.ravnopravnost.gov.rs/rs/%D0%BC%D0%B8%D1%88%D1%99%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%B5-%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%83%D0%BF%D0%BA%D1%83-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B0%D0%BC%D0%B0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Знате и само да сам и ја заступао став да се забрани вређање, ово, оно. Али, ја сам глуп човек па схватим да нисам у праву. Слобода говора мора бити неприкосновена, иначе ће нас јахати идеологије које се буду смењивале, једна за другом. Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Pa to je to ... Komunizam je bio zlo zaho sto si imao gomilu budala koje su prijavljivale ljude i bile ubedjene da su super cool ... To mozes imati i dsnas samo da vidimo na sta ce pusti Srbi da se naloze... A sistem sam od sebe, ma koliko represivan bio bez takvih osoba gubi na represivnosti... Dousnici su mehanizan represije i opasniji od samog sistema. Bez njih represija ne postoji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Људи, иде време као у најтврђем комунизму, када су тајни доушници шетали и пратили ко шта прича и шта му се свиђа а шта не, да ли говори против система и самоуправљања. Све је исто, само нема комунизма. Da, da... Počuča je svojim govorom ugrožavao ekonomsko-politički sistem a ne neke ljude... "Naši" takođe... potpuno isto kao u komunizmu... P.S. Da odgovorim i na pitanje iz teme: naravno da lajk ne može da bude krivično delo... Rylah je već obrazložio zašto. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Da, da... Počuča je svojim govorom ugrožavao ekonomsko-politički sistem a ne neke ljude... "Naši" takođe... potpuno isto kao u komunizmu... Мислим да Александар није уопште мислио на Почучу и ”Наше” кад је то написао, већ на то што су њему претили тужбом јер је писао против Кончите тамо негде на фејсу. Као дискриминише транссексуалце или коју већ групу. Има цела тема о томе негде на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Da, da... Počuča je svojim govorom ugrožavao ekonomsko-politički sistem a ne neke ljude... "Naši" takođe... potpuno isto kao u komunizmu... Ма не то, Авокадо. Лајк, лајк. То сам коментарисао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Мислим да Александар није уопште мислио на Почучу и ”Наше” Ма луд сам без њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 претили тужбом јер је писао против Кончите тамо негде на фејсу Тај што је хоће да ме тужи каже да је ово страшна увреда и дискриминација: Уз слику сам написао: Кандидат Србије за следећи Еуросног. И ми коња за трку имамо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука