Драгана Милошевић Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Александра Данчић је поделио/ла линк. 2 сати · Predskazanje monaha Gavrila o sudbini Srbije i Beograda u danima koji slede (VIDEO) Proročanstvo blaženopočivšeg starca Gavrila iz manastira Bošnjani. Srbiju... WEB-TRIBUNE.COM Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Нешто су ми овакви текстови сумњиви.Нисам ни прочитала текст, али могу да замислим. Није време за ширење још веће панике, зато будите обазриви. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 http://www.bastabalkana.com/2012/05/monah-gavrilo-je-video-sudbinu-srbije-i-beograda-raj-i-pakao-gospoda-isusa-hrista-svetu-majku-i-svetu-petku/ Evo ga i ovde, link nije hteo da mi se otvori U suštini, malo je reći da ovakva proročanstva treba uzimati cum grano salis Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Mislim pre svega na priče o mitarstvima i vidjenjima raja koja provejavaju antromomorfizmom... Evo, kad se već zezamo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest bik Написано Мај 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 A zbog cega mislis da je tako nesto nemoguce? Ne tvrdim da je moguce,ali sto si ti siguran da je to nesto tako sigurno nelogicno i nemoguce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Albanija će pola vodom potonuti. ..... Ameriku, taj Vavilon, Gospod će mukom pritisnuti, njeni će gradovi u vodi plivati. Ђуро Станивук and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 A zbog cega mislis da je tako nesto nemoguce? Ne tvrdim da je moguce,ali sto si ti siguran da je to nesto tako sigurno nelogicno i nemoguce. Siguran sam što se tiče mene - nemam ništa protiv da ti misliš da je moguće ili čak da je potpuno istinito Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Albanija će pola vodom potonuti. ..... Ameriku, taj Vavilon, Gospod će mukom pritisnuti, njeni će gradovi u vodi plivati. Чист популизам Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest bik Написано Мај 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 не мислим,али није ми тешко рећи ни да не знам,али ми је фасцинантно како кад некоме нешто не одговара аутоматски то проглашава за нешто што је немогуће,глупост или шта слично.- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 A zbog cega mislis da je tako nesto nemoguce? Ne tvrdim da je moguce,ali sto si ti siguran da je to nesto tako sigurno nelogicno i nemoguce. "Svi pusaci su u paklu"Zar i Sv vladika Nikolaj Velimirovic? Јефимија Крунић, w.a.mozart, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Молио бих неку тету из унутрашњости ,да удоми мене убогог грешног Зосиму новобеоградског, јер ће савски цунами ускоро да потопи исто тако грешни Бгд... п.с. престајем са пушењем! Плутон, Милан Ракић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Александра Данчић је поделио/ла линк. 2 сати · starac.jpg Predskazanje monaha Gavrila o sudbini Srbije i Beograda u danima koji slede (VIDEO) Proročanstvo blaženopočivšeg starca Gavrila iz manastira Bošnjani. Srbiju... WEB-TRIBUNE.COM Ovo je neki mnogo opasan link kojim se napusta fb. O potapanju Beograda su govorili starci Tadej i Gavrilo, ali mi vidimo da je nastradao Obrenovac i neka potpuno druga mesta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 18, 2014 Пријави Подели Написано Мај 18, 2014 Guest_bik_* vidim da ti je brisnut post ali što se tiče tvog komentara o Gavrilovom objašnjenju da li je sveti Vladika pušio ajmo da primenimo tvoju logiku али ми је фасцинантно како кад некоме нешто не одговара аутоматски то проглашава за нешто што је немогуће,глупост или шта слично.- Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Уврнуто је скроз да овакво нешто кружи кад људи траже сламку спаса и реч утехе. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Уврнуто је скроз да овакво нешто кружи кад људи траже сламку спаса и реч утехе. Па баш зато и кружи... Trifke, Deki992 and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука