Ignjatije Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ja ipak mislim, da je prezaduženoj Americi hitno potreban "neprijatelj". Jedina država koja je iz oba Svetska rata izašla bogatija nego pre rata su SAD. Još jedan bi im dobrodošao za oporavak veštačkog standarda. Naravno, uz poštovanje "zlatnog" pravila iz prošlosti. Da rat bude daleko od njihove teritorije, da Rusa i ostalih Slovena izgine najviše, da oni prodaju ogromne količine naoružanja i humanitarne pomoći... i da se u rat uključe tek na kraju kada se vidi ko sigurno gubi, a i da malo "operu" krvavu istoriju, da se vidi da su i njihovi vojnici ginuli za pravdu. Ma gadi mi se ta njihova satanistička politika. Kao da će da žive 1000 godina. Stoka mamonska su ti marionetski predsednici. Nema gorih i opasnijih satanista koji mu milione nevinih žrtava prinose s' vremena na vreme u zamenu za ovozemaljsku moć i bogatstvo. Mamonovi sledbenici. DYNABLASTER, Благовесник, Никанорац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Сетимо се само Откровења Светог Јована Богослова: "И послије овога видјех другога анђела гдје силази са неба, који имаше област велику; и земља се засвијетли од славе његове. И повика јакијем гласом говорећи: паде, паде Вавилон велики, и поста стан ђаволима, и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистијех и мрскијех; јер отровнијем вином курварства својега напоји све народе" Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Dobro samo da ne preterujemo ali zaista je tako. Amerika ne može više funkcionisati bez rata i ostajati u NATO okvirima da nema "neprijatelja" koji sve to opravdava. Православни Србин and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Pa jeste, Rusija obnavlja carsku imperiju, ne treba Klinton to da kaze, to izjavljuju sami kreatori geopoliticke strategije Rusije kojom se rukovodi ruska vrhuska. Naravno nece je moci obnoviti kolika je bila, ali pokusace sasvim sigurno da otkinu sto veci dio teritorija suverenih zemalja gdje ima vecinsko rusko stanovnistvo. Otkinuli su Osetiju i Abhaziju, Krim, na redu je mozda istok Ukrajine, i za ostalo ce se vidjeti u nadolazeem vremenu. Шта је лоше у томе што Русија враћа територије које су им комунисти силом отели? И то кад народ тих територија сам то жели? Ја ипак мислим да је, ко што неко рече, у питању ,,произвођење непријатеља"... Иоанна, Никанорац and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Poukaši da li ima pametnijih stvari umesto što se bavimo ovakvim prangijanjima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Али сада пада у воду прича да запад тобоже мрзи комунизам и Путина, а не Русију. То је сада сам Клинтон демантовао и јасно показао да њима смета Русија као таква, а не комунизам или Путин. Русије се комунизма, хвала Богу, све више ослобађа. Ignjatije, Благовесник, Никанорац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 A ovaj tenkre Klinton je jos uvek ziv? Pa to je bre pusteno sa uzde, niko ne vodi racuna o ovakvima .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Али сада пада у воду прича да запад тобоже мрзи комунизам и Путина, а не Русију. То је сада сам Клинтон демантовао и јасно показао да њима смета Русија као таква, а не комунизам или Путин. Русије се комунизма, хвала Богу, све више ослобађа. Ma jok, nije on to mislio .. Hteo je da kaze da opasnost vreba od zime koja moze stici sa ruske strane .. Nema on nista protiv Rusa ...ili Srba .. Православни Србин and Никанорац је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Klinton ne zasluzuje da se o njemu prica, pogotovo ovde! +brinuo bih ja i o carskoj Kini na njihovom mestu! Клинтон је ратни злочинац... Миљан Јокић and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Monika upozorila svetske lidere: Klinton je seksualni manijak! Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Живела Русија! Живео Путин! :Д Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 22, 2014 Пријави Подели Написано Јул 22, 2014 Путин је даса, самлео би овог шунтавила само тако! Не би имао шанси! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука