Jump to content

KLINTON UPOZORIO SVETSKE LIDERE: Putin ponovo stvara veliku carsku Rusiju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja ipak mislim, da je prezaduženoj Americi hitno potreban "neprijatelj".

Jedina država koja je iz oba Svetska rata izašla bogatija nego pre rata su SAD. Još jedan bi im dobrodošao za oporavak veštačkog standarda. Naravno, uz poštovanje "zlatnog" pravila iz prošlosti. Da rat bude daleko od njihove teritorije, da Rusa i ostalih Slovena izgine najviše, da oni prodaju ogromne količine naoružanja i humanitarne pomoći... i da se u rat uključe tek na kraju kada se vidi ko sigurno gubi, a i da malo "operu" krvavu istoriju, da se vidi da su i njihovi vojnici ginuli za pravdu. Ma gadi mi se ta njihova satanistička politika. Kao da će da žive 1000 godina. Stoka mamonska su ti marionetski predsednici. Nema gorih i opasnijih satanista koji mu milione nevinih žrtava prinose s' vremena na vreme u zamenu za ovozemaljsku moć i bogatstvo. Mamonovi sledbenici.

Подели на овим сајтовима

Сетимо се само Откровења Светог Јована Богослова:

"И послије овога видјех другога анђела гдје силази са неба, који имаше област велику; и земља се засвијетли од славе његове. 

И повика јакијем гласом говорећи: паде, паде Вавилон велики, и поста стан ђаволима, и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистијех и мрскијех; јер отровнијем вином курварства својега напоји све народе"

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Dobro samo da ne preterujemo ali zaista je tako. Amerika ne može više funkcionisati bez rata i ostajati u NATO okvirima da nema "neprijatelja" koji sve to opravdava. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa jeste, Rusija obnavlja carsku imperiju, ne treba Klinton to da kaze, to izjavljuju sami kreatori geopoliticke strategije Rusije kojom se rukovodi ruska vrhuska. Naravno nece je moci obnoviti kolika je bila, ali pokusace sasvim sigurno da otkinu sto veci dio teritorija suverenih zemalja gdje ima vecinsko rusko stanovnistvo. Otkinuli su Osetiju i Abhaziju, Krim, na redu je mozda istok Ukrajine, i za ostalo ce se vidjeti u nadolazeem vremenu. 

Шта је лоше у томе што Русија враћа територије које су им комунисти силом отели? И то кад народ тих територија сам то жели?

Ја ипак мислим да је, ко што неко рече, у питању ,,произвођење непријатеља"...

Подели на овим сајтовима

Али сада пада у воду прича да запад тобоже мрзи комунизам и Путина, а не Русију. То је сада сам Клинтон демантовао и јасно показао да њима смета Русија као таква, а не комунизам или Путин.

Русије се комунизма, хвала Богу, све више ослобађа. 

Подели на овим сајтовима

Али сада пада у воду прича да запад тобоже мрзи комунизам и Путина, а не Русију. То је сада сам Клинтон демантовао и јасно показао да њима смета Русија као таква, а не комунизам или Путин.

Русије се комунизма, хвала Богу, све више ослобађа. 

Ma jok, nije on to mislio .. Hteo je da kaze da opasnost vreba od zime koja moze stici sa ruske strane .. Nema on nista protiv Rusa ...ili Srba ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Klinton ne zasluzuje da se o njemu prica, pogotovo ovde! +brinuo bih ja i o carskoj Kini na njihovom mestu!

Клинтон је ратни злочинац...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...