Vaske Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 то је права ствар, само што је моје искуство да нема баш пуно људи са којима могу да причам о томе, а да ме не доживе као неког мисионара (или просто увиђам да их смара оно што доживљавају као философирање), тако да у принципу о толико "озбиљним" стварима причам само са блиским пријатељима, а са другарима и познаницима углавном избегавам... Pa znaš kako, metafizika nikada nije mogla bez estetike , za neke teme je podrebna atmosfera, predigra, provokacija. Pošto si friško završio sa antikom, prisjeti se majeutičke metode Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Pa znaš kako, metafizika nikada nije mogla bez estetike , za neke teme je podrebna atmosfera, predigra, provokacija. Pošto si friško završio sa antikom, prisjeti se majeutičke metode хахах одлично срочено Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Evo npr.ja znam dva svestenika.Oni nose mantije,sluze liturgije i sve obrede.Ali u jednom se ne slazu:u pitanju hriscanskog morala. Jedan,koji pripada,da kazem "konzervativnoj" struji,a drugi "liberalnoj".Prvi uvek govori i savetuje vernicima da je svaki seksualni odnos pre braka i onaj u braku (ako se cini u vreme posta) veliki greh.Drugi govori totalno drugacije.Citiram:"Uzmi kondom i isprazni se."I smatra to normalnom pojavom. Eto,posto vidim u naslovu "uvek kondom",pa se setio ovoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Слушај Првог и Посљедњег а Њему ко од два свештеника је ближи процени сам. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Mislm da je pitanje ujedno i odgovor, u potpunosti se slazem. Bez poroka, samo zdrav zivot, rad, fizicke aktivnosti i sportski zdrav zivot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Одличан текст! Свака част Дејане! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 pogodio si u zivac :bendoff: :bendoff: :bendoff: svaka cast Dejane!!!!!!!!!!!!! 8086.gif 8086.gif 8086.gif Лидија Миленковић, Дејан and Драшко је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ja sam se na pola (kod Bluma) zaplakao, stvarno Svaka čast! :good2: "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Браво Дејане. Немам више шта рећи, понекад пожелим да ме удари неки тролејбус и да ако преживим будем други човек, Завидим многима који нису верници у правом смилу те речи јер су искрени, срећни, воле себе и живот, никога не газе,..... не завиде, не гуше свој живот и не секу га.... не мислим овде на наркомане или људе из геј популације које исто имам за пријатеље, већ просто на људе који су радосни и пуни живота, то ми недостаје мнооого. Гјаву горе Драшко , и мени понекад нешто не достаје па сам по некад тужан ,али то врло брзо прође када радим оно што волим . Текст је одличан дејане и немам шта да додам. 8086.gif Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ja sam se na pola (kod Bluma) zaplakao, stvarno Svaka čast! :good2: ako ni jedna žena nije nikad pustila suzu zbog mene onda nek si bar ti brate Juanito, Драшко, Mилена КШ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 ako ni jedna žena nije nikad pustila suzu zbog mene onda nek si bar ti brate Hahaha, sad si me oraspoložio, živ bio Mилена КШ, Gordana ., Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 У истом овом духу говори и епископ ?, којег много поштујем, Лазар Пухало https://www.pouke.org/verujem/index.php?topic=17923.15 P.S. iako se slazem sa vecinom tvojih stavova zasto u naslovu: nikad, uvek, nemoj. To je zapovedni nacin govora karakterističan upravo moralističkom obraćanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 оде ти далеко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наташа81 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Ja sam prestao biti tolerantan po svaku cenu, granica mora biti postavljena, patriujarh je rekao da se intelekt i dobrota moraju uporedo razvijati, dobrota bez intelekta prelazi u glupost.. Да, наравно, треба човек да процени са чим може да се носи. Добар и будала су браћа Gordana . and Дејан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Добар и будала су браћа Naša narodna izrek koja oslikava da nikada u istorijii , kao narod, nismo bili dovoljno zreli pa nismo znali ni kako biti dobar na pravi način Срђан Шијакињић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука