зеленизуб Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 12:58, Милосављевић рече Zato sto papa, vatikan, hrvati i vasington oce da istrebe Srbstvo. p.s. nije nestala cirilica... - komunisticka zgrada sa reklamom za merimu: http://slikekrusevca.com/krusevac-foto/izgradnja-krusevca/zgrade-cesalj-nakon-izgradnje/ Вероватно та ћирилична реклама стоји и данас, или... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:02, зеленизуб рече Вероватно та ћирилична реклама стоји и данас, или... Merima ne postoji, ali postoje druge, i da stoje cirilicom.. Naprimer: http://www.apoteka-ks.com/new/slike/Apoteke/ApotekeKS/KedrovicIMG_8882.JPG I ne bih se vise zamarao sa tvojim anti-Srpska cirilica teorijama zavere. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 12:48, Grizzly Adams рече Није ту само у питању шта су изградили, него и какве је навике тај систем направио. Сада треба променити систем и формираће се нове навике. врзино коло. да би се променио систем треба прво да се промене људи (јер из нас ових и оваквих излазе они који чине систем) и обрнуто. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:06, Срђан Шијакињић рече врзино коло. да би се променио систем треба прво да се промене људи (јер из нас ових и оваквих излазе они који чине систем) и обрнуто. Srdjo, sta mislis kako su Norvezani dosli dovde od nacije koja je imala najvise ubistava u evropi? Kako je svet uspeo da se prebaci iz feudalizma i mracnog srednjeg veka u ovo sto danas imamo? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:05, Милосављевић рече I ne bih se vise zamarao sa tvojim anti-Srpska cirilica teorijama zavere. да л је завера или не, не знам, али да је ћирилица дебело потиснута је чињеница. у последње време има и помака неких, али до пре 10ак рецимо година, скоро да је нигде није ни било. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:08, Милосављевић рече Srdjo, sta mislis kako su Norvezani dosli dovde od nacije koja je imala najvise ubistava u evropi? Kako je svet uspeo da se prebaci iz feudalizma i mracnog srednjeg veka u ovo sto danas imamo? немам представу, одувек сам се исто питао за скандинавију што се друге реченице тиче, прилично крваво. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:08, Срђан Шијакињић рече да л је завера или не, не знам, али да је ћирилица дебело потиснута је чињеница. у последње време има и помака неких, али до пре 10ак рецимо година, скоро да је нигде није ни било. U vojvodini i Novom Sadu je bilo cirilice k'o sodera ... Po centralnoj srbiji manje jer vole zapad sumadinci pa tako i latinicu .. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 12:50, Crveni Baron рече Auuuu, kako su lepa prigradska naselja po Srbiji ... gradili ljudi za sebe pa lepo izgradili ... Prelepa arhitektura, puno parkova, decijih igralista ... Треба постићи прво ниво просперитета да би се даље уређивало, а до тога никада нећемо доћи док се држимо овог дивљег социјализма. Људи раде по приоритетима. Човек који има 200 евра плату само направи кров над главом и нема времена за дотеривање дворишта и фасаде. О парковима да не причамо. Исти ти људи када имају мало више пара направе веома лепе ствари. Ово није Америка него Златибор: http://www.vilabajka.com/ Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:10, Срђан Шијакињић рече немам представу, одувек сам се исто питао за скандинавију што се друге реченице тиче, прилично крваво. ekonomija, slobodno trziste, posao, pare. u oba sluchaja. U prvom sluchaju ljudi su krenuli manje da rade na poljima, feudalci su krenuli da gube moc, krenuli su "esnafi" zanatlija, koji su ziveli i zaradjivali za sebe. Svako je pre hteo biti zanatlija nego kmet nekom feudalcu. U sluchaju Norveske, libelarizovala je trzste i ljudi su krenuli da zaradjuju novce.... kod njih je taj proces bio dodatno ubrzan time sto su imali i naftu da zarade novce malo brze od ostalih. Slichan proces mozes da vidis kako se desavao u americi i a sada se desava u kini. Redovno su "siromasni krajevi" oni gde cveta kriminal. To nije sluchajno, beda i nemastina znaju da pogode coveka najgore. Nisu ti krajevi siromasni zbog kriminala, nego je kriminal produkt siromastva. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:11, Crveni Baron рече U vojvodini i Novom Sadu je bilo cirilice k'o sodera ... Po centralnoj srbiji manje jer vole zapad sumadinci pa tako i latinicu .. нисам нажалост пречесто залазио преко Дунава, па нисам приметио то занимљиво Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:13, Срђан Шијакињић рече нисам нажалост пречесто залазио преко Дунава, па нисам приметио то занимљиво Dobrodosao si u Krusevac city very pretty da se nagledas cirilice kol'ko oces. :P Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:12, Милосављевић рече ekonomija, slobodno trziste, posao, pare. u oba sluchaja. U prvom sluchaju ljudi su krenuli manje da rade na poljima, feudalci su krenuli da gube moc, krenuli su "esnafi" zanatlija, koji su ziveli i zaradjivali za sebe. Svako je pre hteo biti zanatlija nego kmet nekom feudalcu. U sluchaju Norveske, libelarizovala je trzste i ljudi su krenuli da zaradjuju novce.... kod njih je taj proces bio dodatno ubrzan time sto su imali i naftu da zarade novce malo brze od ostalih. Slichan proces mozes da vidis kako se desavao u americi i u kini (sada). Redovno su "siromasni krajevi" oni gde cveta kriminal. To nije sluchajno, beda i nemastina znaju da pogode coveka najgore. Nisu ti krajevi siromasni zbog kriminala, nego je kriminal produkt siromastva. у принципу се слажем, сиромаштво, односно богатство је покретач промена и узрок криминала и нереда најчешће. гладан човек нема времена превише за културу. ипак, не бих тврдио ништа, пошто ми се чини да су тако широке теме попут узрока неких историјских догађаја, смена епоха и сл., толико компиковане да не може да се каже ништа превише сигурно... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:12, 'Милосављевић рече .... kod njih je taj proces bio dodatno ubrzan time sto su imali i naftu da zarade novce malo brze od ostalih. Ja, Nordmenne har olje! Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:18, GeniusAtWork рече Ja, Nordmenne har olje! А имаш ли ти слику те Оље? GeniusAtWork, Срђан Шијакињић, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 On 14. 5. 2014. at 13:05, Милосављевић рече Merima ne postoji, ali postoje druge, i da stoje cirilicom.. Naprimer: http://www.apoteka-ks.com/new/slike/Apoteke/ApotekeKS/KedrovicIMG_8882.JPG I ne bih se vise zamarao sa tvojim anti-Srpska cirilica teorijama zavere. Имао сам једну недоумицу, што би се 'но казло још из детињства, а делујеш ми упућено и видим да си из тог краја... Што је ова "Merima dečiji sapun" амбалажа тако контрадикторна? Овом полно недефинисном детету у каци глава делује нашампонирано, а при том има и неки врло необичан израз лица. On 14. 5. 2014. at 13:14, Милосављевић рече Dobrodosao si u Krusevac city very pretty da se nagledas cirilice kol'ko oces. :P Можда је то неки ваш "city very pretty" локални обичај? Откуд знам сад, нагађам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука