w.a.mozart Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gO9jcjgxhNM Родољуб Лазић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Александрида је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 skoro sam saznao za ovog kompozitora... dosta dela je izgubljeno a veći deo postojećih je sačuvao... niko drugi do Bah Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Piotr Ilich Tchaikovsky - 1812 Overture Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 1, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 1, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 FENOMENALNOOOOOOO algabacaju algabacaju algabacaju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 1, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 1, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 Wynton Marsalis (Trompete)English Chamber OrchestraConducted by Raymond Leppard Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 1, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука