мирођија Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Све су игре игрице, али овај је цар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 STRAUSS II - OVERTURE 'PRINZ METHUSALEM' Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Вивалди - 4 season ... савремено http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gkc4zYUp9A4&feature=player_embedded#at=132 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Покушала сам да пребацим спот,али ми је нет у хаосу! 1000000001010 klapklapИпак,ОБОЖАВАМ Ј.С.Баха,али ОБОЖАВАМ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Дивни Моцарт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 И наставак првог става: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 0102_laugh 0442_feel 4chsmu1 ...sad će :bla: da ti da zahvalnicu 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 fenomenalna stvar.... ovaj dirigent,džefri tejt je prvo bio očni hirurg ili tako nešto a onda je ladno prestao sa tim poslom,izučio muziku i promenio par filharmonija...sad je u hamburgu dirigent... inače je rodjen sa nekom bolešću gde se kičma deformiše od malena.... sad nadjoh... Spina bifida se zove bolest Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 А ево и другог става: Не знам ништа о диригенту, само кад сам цуњала по јутјубу, ово извођење ми се највише допало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Ево и трећег става: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука