Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Edvard Grieg - Morgenstimmung клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Wonderful St. Petersburg - Valse Nº 2 Shostakovich Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 originalna verzija, 500 godina pre Mocarta: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Mozart Requiem Karajan Dies irae BERLIN Karajan - Verdi: Messa da Requiem | Dies Irae | Part 2 Berlioz - Dies Irae {Turn up the volume!!} verdi mi uvek bude smešan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 verdi mi uvek bude smešan Зашто? Мени се баш допада. А Моцартов Реквијем је...немам речи...доказ да Бог постоји... Али буквално. 4chsmu1 Ја и када нисам била верујућа, у тренуцима док сам слушала Реквијем заиста сам веровала у Христа... .. :cheesy: You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ne znam...2 puta sam ga slušao i uživo i mnogo mi smešan taj verdijev dies irae jahojao234 greengrin :cheesy2: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ми који волимо класичну музику/All of us who love classical music http://www.facebook.com/group.php?gid=118099072494#!/group.php?gid=118099072494 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 A New Renaissance Instrumental Dave Hewson kopija vivaldija...al nije loš Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука