Николa Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Grizzly Adams, GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Prava steta sto gitara nije glasniji instrument, ovi koncerti su lepi, ali svi zvuce kao neke "mandoline", zbog velikog prostora gubi se pravi zvuk gitare. Njena lepota je kad si na metar od izvodjaca, kada cujes zvuk iz bliza. Trebalo bi te koncerte preraditi, ili napisati nove, sa pojacanim zvukom gitare. Николa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Prava steta sto gitara nije glasniji instrument, ovi koncerti su lepi, ali svi zvuce kao neke "mandoline", zbog velikog prostora gubi se pravi zvuk gitare. Njena lepota je kad si na metar od izvodjaca, kada cujes zvuk iz bliza. Trebalo bi te koncerte preraditi, ili napisati nove, sa pojacanim zvukom gitare. Slažem se. Verujem da je onda veliki izazov za orkestar i dirigenta da ne "progutaju" gitaru. Ja sam navikao da slušam klavir, pa se često desi da orkestar zakloni zvuk klavira, a klavir je mnogo glasniji. I inače, imam utisak da je sviranje u orkestru, ili bilo šta što nije solo sviranje, sasvim druga dimenzija u poređenju sa solo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Slažem se. Verujem da je onda veliki izazov za orkestar i dirigenta da ne "progutaju" gitaru. Да, то је и мој утисак. Квалитетно озвучена гитара са појачалом је решење, што наравно "чистунци" не желе да раде, а да је Родриго жив мислим да би био први да то употреби. I inače, imam utisak da je sviranje u orkestru, ili bilo šta što nije solo sviranje, sasvim druga dimenzija u poređenju sa solo. О да, веома различито. Имам, ево још мало па профи, музичара у породици и каже да то скоро нема везе једно са другим. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Овај није баш неки музичар, ал` овако нешто: GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 Оно кад се поносиш тиме од кога си учио Grizzly Adams, Лазар Нешић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 Ја се овим трујем већ пар дана... Ванземаљци... LISA and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 GeniusAtWork, Биљана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Snimio pre neki dan, devojka svira violinu dok duva ledena košava... Биљана, Данче*, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 https://youtu.be/Ci0QRz3f1DM Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 http://youtu.be/4v1JsTBtKmA Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 13, 2015 Пријави Подели Написано Мај 13, 2015 Fore svira Forea ivona and Николa је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука