Jump to content

Класична музика :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pokretljiva i inspirativna!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

A ovo mogu uvek da slusam

https://www.youtube.com/watch?v=7kkibDpyq1c

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Betovena mogu da slusam samo u njegovoj interpretaciji - WILHELM KEMPFF

http://www.youtube.com/watch?v=Pc5I7aoWSWE

• Волим 1

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Radost i opet radost..

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Sjajan dokumentarac o najvecim pijanistima dvadesetog veka. Lepo. :)

Подели на овим сајтовима

youtu.be/f-J8LNcZgTA

Е, кад помену њега. Послушај ово ако ниси до сад. Срдачно препоручујем цео албум.

Arvo Pärt - Orient & Occident

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...