Jump to content

Класична музика :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Prava steta sto gitara nije glasniji instrument, ovi koncerti su lepi, ali svi zvuce kao neke "mandoline", zbog velikog prostora gubi se pravi zvuk gitare.

Njena lepota je kad si na metar od izvodjaca, kada cujes zvuk iz bliza. Trebalo bi te koncerte preraditi, ili napisati nove, sa pojacanim zvukom gitare.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Prava steta sto gitara nije glasniji instrument, ovi koncerti su lepi, ali svi zvuce kao neke "mandoline", zbog velikog prostora gubi se pravi zvuk gitare.

Njena lepota je kad si na metar od izvodjaca, kada cujes zvuk iz bliza. Trebalo bi te koncerte preraditi, ili napisati nove, sa pojacanim zvukom gitare.

Slažem se. Verujem da je onda veliki izazov za orkestar i dirigenta da ne "progutaju" gitaru. Ja sam navikao da slušam klavir, pa se često desi da orkestar zakloni zvuk klavira, a klavir je mnogo glasniji.

I inače, imam utisak da je sviranje u orkestru, ili bilo šta što nije solo sviranje, sasvim druga dimenzija u poređenju sa solo.

Подели на овим сајтовима

Slažem se. Verujem da je onda veliki izazov za orkestar i dirigenta da ne "progutaju" gitaru.

Да, то је и мој утисак. Квалитетно озвучена гитара са појачалом је решење, што наравно "чистунци" не желе да раде, а да је Родриго жив мислим да би био први да то употреби.

I inače, imam utisak da je sviranje u orkestru, ili bilo šta što nije solo sviranje, sasvim druga dimenzija u poređenju sa solo.

О да, веома различито. Имам, ево још мало па профи, музичара у породици и каже да то скоро нема везе једно са другим.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Оно кад се поносиш тиме од кога си учио :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Snimio pre neki dan, devojka svira violinu dok duva ledena košava...

:)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Креирај ново...