Радосна Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 LISA and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 My favourite! Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Радосна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Pokretljiva i inspirativna! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 A ovo mogu uvek da slusam https://www.youtube.com/watch?v=7kkibDpyq1c Данче* and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Betovena mogu da slusam samo u njegovoj interpretaciji - WILHELM KEMPFF http://www.youtube.com/watch?v=Pc5I7aoWSWE Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Radost i opet radost.. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Sve na jednom mestu! http://www.youtube.com/watch?v=SkyAM7qpUAM Иван Ивковић and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 http://youtu.be/f-J8LNcZgTA Данче*, Иван Ивковић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Sjajan dokumentarac o najvecim pijanistima dvadesetog veka. Lepo. Trifke and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Данче*, Иван Ивковић and Николa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 youtu.be/f-J8LNcZgTA Е, кад помену њега. Послушај ово ако ниси до сад. Срдачно препоручујем цео албум. Arvo Pärt - Orient & Occident Данче* and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @, Иван Ивковић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 @@Николa, О, да! Међу њеним композицијама, ово је мој највећи фаворит, ремек дело: Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука