Млађони Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 . Није сатана лош. Док му служиш, подржаваш га, величаш, браниш...добар је према теби. Добијаш и неке мрвице, посебне слободе, ништа не мораш све је супер, имаш слободе ниси грешан...јеееј...а онда дођеш на наплату. Ja sam ga video da kolje kokoske..... i crta pengrame krvlju..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Ja sam ga video da kolje kokoske..... i crta pengrame krvlju..... Goca kaze da to nije satanizam tako da, ko zna sta si ti vido zapravo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Кончита предводи Параду поноса у Београду?! Сензационална победница Евросонга у Копенхагену, аустријски транвестит Кончита Вурст, познатија као “жена са брадом“, могла би да 31. маја буде учесник “Параде поноса“ у Београду! Кончита Вурст, наводно, са одушевљењем прихватила позив из Београда На друштвеној мрежи Твитер, али и још неким интернет форумима, још у понедељак се појавила информација да је Кончита добила позив од организатора “Параде поноса. Београд 2014“ да присуствује шетњи која је заказана за 31. мај, за коју се још увек не зна да ли ће бити и одржана, односно дозвољена. Преме незваничним информацијама, победница Евросонга је са одушевљењем прихватила понуду да посети Београд и Параду крајем овог месеца. За сада нема званичне потврде доласка Кончите Вурст у Београд, мада неки из ЛГБТ кругова сматрају да је то “готова ствар“. (Вести) http://srbin.info/2014/05/13/koncita-predvodi-paradu-ponosa-u-beogradu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Млађони, DYNABLASTER, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 verum est in beer, Manolis, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Haha dobra fora! Ili na primer napises SPC 1955. Pa stavis fotku vladike Velimirovica pa onda napises SPC 2012. Pa stvis insert iz Kacavendinog klipa... To bio isto bio haos... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 ВИЂЕ ЉЕПОТИЊЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 (link) Gordana ., verum est in beer, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Odgovorio sam ti. Tvrdnje da u crvenoj armiji jedino rusi nisu cinili zverstva... Па ја никада нисам тврдио да у Црвеној Армији само Руси нису чинили злочине. Ја сам само био против изједначавања комунизма и комунистичких злочина са Русијом и Русима. И изнео чињенице које говоре томе у прилог. Ниједну од тих чињеница ти ниси оспорио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 A ko to ovde tvrdi da zapadna civilizacija nema mana? Па погледај тему о Билтовој изјави, ако те не мрзи, погледај мало дискусију и добићеш одговор на твоје питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Боже сачувај, није ми јасно како толико можете да расправљате о овој теми... Боље размишљајте како ћете учинити добро дјело, помоћи некоме, помолити се, него о побједи дотичног на глупом такмичењу... Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Боже сачувај, није ми јасно како толико можете да расправљате о овој теми... Боље размишљајте како ћете учинити добро дјело, помоћи некоме, помолити се, него о побједи дотичног на глупом такмичењу... facenew22222222 Bra facenew22222222 voo Gago!!! Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Clarissa_of_Aragon Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Od kad ja pricam da biblija nije knjiga licnosnog odnosa sa bogom i put pojedinca ka hristu, vec drustveno politicki udzbenik normalnog ponasanja... A vi ste me prozivali... A gle sad... Ne bi bilo loše da se upoznaš sa stavovima istinskih velikana o Bibliji. Stvaraoci , naročito najveći stvaraoci, nikada nisu bili u disharmoniji sa knjigom koja govori o vrhovnom Stvoritelju/Tvorcu. A to da li je Biblija put pojedinca ka Hristu znaju oni koji tim putem idu. Na primer, Teslin stav o Bibliji: „Дар менталне снаге долази од Бога, узвишеног бића, и ако концентришемо мозак на ту истину, почињемо да живимо у складу са овом моћном силом. Мајка ме је учила да тражим сву истину у Библији, стога сам посветио неколико следећих месеци проучавању овог дела“, каже Тесла. Никада није објаснио другима шта је заправо нашао у књизи Откривења, али од 1892. па надаље постао је фасциниран силама природе што ће га довести до највећих открића. „Људска енергија ће бити повећана посебном бригом о здрављу, здравом исхраном, умереношћу, правилним начином живота, оснивањем брака, савесном бригом о деци, уопштено речено, поштовањем свих многобројних правила и прописа религије и хигијене. С друге стране, једва да је потребно рећи да све што је против религијског учења и хигијенских правила, тежи да смањи квалитет...Лабавост морала је страшно зло које трује и дух и тело, и одговорно је за велико назадовање. " Разматрајући даље проблеме човечанства, Тесла долази до следећег закључка: „Видимо да је на три начина могуће решење великог проблема повећања људске енергије, одговор дат помоћу три речи: храна, мир и рад. Много, много година сам мозгао и размишљао, губио се у нагађањима и теоријама, док нисам стигао до ових решења, да бих тада схватио, да су ме о њима учили у раном детињству. Ове три речи представљају основни тон хришћанске религије. Сада ми је јасно њихово научно значење и сврха: храна да се повећа маса, мир да се смањи успоравајућа сила и рад да се повећа сила која убрзава људско кретање. Ово су једина три могућа решења великог проблема, а сви они имају један предмет, један циљ - да се повећа људска енергија. Када ово уочимо, не можемо а да се не задивимо колико је мудра и научна и колико је неизмерно практична хришћанска религија, и у каквом значајном контрасту она стоји са другим религијама." "...Nad svom ovom grdnom mješavinom opet umna Sila toržestvuje." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odette Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 EUsong je odavno prestao da bude muzički festival. Prošao je kroz fazu karnevala pa neke varijante Grand šou-a,a sada je stigao na nivo cirkusa.Reklama bi komotno mogla da bude - Dođite da vidite bradatu ženu, tele sa dve glave i sl. Ko ne želi ne mora da učestvuje u cirkusu Meni su uvek bili zanimljivi Česi, njima je to bljak i oni godinama ne učestvuju. Ђуро Станивук, w.a.mozart, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Bradati muskarci u haljinama koji pevaju?! Bljak!!!!! :-D :-D :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука