Jump to content

Број амина

Оцени ову тему

Препоручена порука

Признајем, потајно додуше, да сам админ, стално бих фарбао људима постове у разне боје, мимо свих правила...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

drvce, samo administracija moze da koristi crvena slova.... :)))

Правила везана за потписе на форуму

- Дозвољено је користити подразумевани фонт и боју , мање или до маx 10pt

Администрација није изузета од овог правила, по Правилнику!

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Што нико не одговори човеку на питање за чинове?

Зато што их Правилник на то не обавезује.

Али у Онај Дан ће бити питани: Зашто дрвцету не одговористе, а знадосте! Идите од мене! И биће плач и шкргут зуба!

Подели на овим сајтовима

Море бит` бидне да то нико не зна јер се о. Иван тиме играо. Откад њега нема нове титуле нису измишљане, па рекох можда ови што су остали не знају.

Ма јок, боле их око да ми одговарају на питање. Проценили су да је то ниског приоритета, да не кажем неважно, па се шегаче. Још, шатро, немам право да користим све боје, ко да сам далтониста...

Подели на овим сајтовима

Управо сам проверио Правилник: нема помена о томе да само админи могу да користе црвену боју. Нити да могу да измишљају правила у ходу.

Mi pored svetog pisma imamo и свето предање.

Ако нешто нисмо уписали а подразумева се на већини форума као и овде онда се такође важи као и на већини форума, према томе дабоме.

Подели на овим сајтовима

Управо сам проверио Правилник: нема помена о томе да само админи могу да користе црвену боју. Нити да могу да измишљају правила у ходу.

drvce, ne talasaj :)

Подели на овим сајтовима

ima devet rangova, sa manjeg na veći se prelazi o, 20, 30, 50 , 100, 500, 1000, 3000 5000 

HVALA!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...