drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Признајем, потајно додуше, да сам админ, стално бих фарбао људима постове у разне боје, мимо свих правила... Иван Ивковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 drvce, samo administracija moze da koristi crvena slova.... Правила везана за потписе на форуму - Дозвољено је користити подразумевани фонт и боју , мање или до маx 10pt Администрација није изузета од овог правила, по Правилнику! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Признајем, потајно додуше, да сам админ, стално бих фарбао људима постове у разне боје, мимо свих правила... Данче*, Иван Ивковић, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Што нико не одговори човеку на питање за чинове? drvce and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Што нико не одговори човеку на питање за чинове? Зато што их Правилник на то не обавезује. Али у Онај Дан ће бити питани: Зашто дрвцету не одговористе, а знадосте! Идите од мене! И биће плач и шкргут зуба! Плутон, Николa, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Море бит` бидне да то нико не зна јер се о. Иван тиме играо. Откад њега нема нове титуле нису измишљане, па рекох можда ови што су остали не знају. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Море бит` бидне да то нико не зна јер се о. Иван тиме играо. Откад њега нема нове титуле нису измишљане, па рекох можда ови што су остали не знају. Ма јок, боле их око да ми одговарају на питање. Проценили су да је то ниског приоритета, да не кажем неважно, па се шегаче. Још, шатро, немам право да користим све боје, ко да сам далтониста... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 ima devet rangova, sa manjeg na veći se prelazi o, 20, 30, 50 , 100, 500, 1000, 3000 5000 Иван Ивковић, feeble and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Управо сам проверио Правилник: нема помена о томе да само админи могу да користе црвену боју. Нити да могу да измишљају правила у ходу. Mi pored svetog pisma imamo и свето предање. Ако нешто нисмо уписали а подразумева се на већини форума као и овде онда се такође важи као и на већини форума, према томе дабоме. Плутон, drvce, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Управо сам проверио Правилник: нема помена о томе да само админи могу да користе црвену боју. Нити да могу да измишљају правила у ходу. drvce, ne talasaj Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 ima devet rangova, sa manjeg na veći se prelazi o, 20, 30, 50 , 100, 500, 1000, 3000 5000 После колико се улази у илуминате? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Koliko ima cinova koji idu uz amine i na kojem broju amina se oni dobijaju, na ovom forumu. Немамо чинове за амине. Мада за њих ја бих делио виртуелни новац. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 ima devet rangova, sa manjeg na veći se prelazi o, 20, 30, 50 , 100, 500, 1000, 3000 5000 HVALA! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 drvce, ne talasaj Zapaljivi govori, ovo-ono! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 После колико се улази у илуминате? ti si u odboru za prijem u Iluminate, ne pravi se naivan Иван Ивковић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука