cloudking Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Jedini razlog za to sto su srbende tolki rusofili je taj sto nikad nismo bili pod "ruskom cizmom" Eto, bugari su pravoslavci i ne mogu da smisle ruse... Zasto? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Eto, bugari su pravoslavci i ne mogu da smisle ruse... Zasto? Није баш да не могу да их смисле. Нису могли да их смисле до пре пар година, сад се куну у Русе и Јужни ток Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Није баш да не могу да их смисле. Нису могли да их смисле до пре пар година, сад се куну у Русе и Јужни ток Скинули си цијеви Јужног тока на захтјев Брисела, како сам недавно прочитао. http://www.6yka.com/novost/54654/nestao-juzni-tok-bugarska-presjekla-cijevi-foto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Скинули си цијеви Јужног тока на захтјев Брисела, како сам недавно прочитао. http://www.6yka.com/novost/54654/nestao-juzni-tok-bugarska-presjekla-cijevi-foto Читао сам после да су причали да нема ни говора о томе да они престају са градњом, него давали нека техничка објашњења, и они и Руси. На захтев Европског Парламента Јужни ток сигурно неће да стане, јер ЕП може само препоруке да даје које имају моралну снагу, једино ако Европска Комисија затражи, ал у Европској Комисији одлучују све државе чланице ЕУ, а пет тих држава је укључено у Јужни ток, тако да то вероватно чувају з азадње санкције Русији, у случају нуклеарног рата ил шта слично Не знам, све је могуће, ал не договара се тако неки стратешки пројекат и не завршава се преко колена, озбиљне су то земље и озбиљни су то планови и озбиљне су то паре. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Нажалост, морам да приметим да је Жељко овде изнео неке неистине и подметачине, по неким питањима тако да морам да реагујем, да не би неко насео на те подметачине. Прво, Жељко је рекао да Решетњиков прича Дугинову причу. То није тачно. Иако сад док је био у посети Београду није ни поменуо ЕАУ (Евроазијатску Унију, како је назива Жељко), Решетњиков не само да не прича исту причу као Дугин, већ су ставови Дугина и Решетњикова дијаметрално супротни. Такође, овде се прича како Дугин тобоже има велики утицај на Путина и Путинову политику. Ни то није тачно. Када је Путин помињао Џингис-кана као узора, када је помињао национал-бољшевизам и сличне небулозе које прича Дугин? Па никада. Путин се најчешће позивао на Ивана Иљина и на Солжењицина, али никад се није позивао на Дугина. Дугин никада није имао никакав утицај на Путинову политику. Тако да није тачно да Решетњиков или било који други званичник Русије прича исту причу као Дугин. А Решетњиков, да поновим, сад док је био у посети нијеном није поменуо ЕАУ. Друго, Жељко прича причу о наводном ,,уцењивању" од стране Решетњикова и Руса. А да ли су они уопште читали шта је он изјавио? ЕУ и запад су нас притегли и присили да бирамо. Дакле, не Русија, него ЕУ чији званичници редом понављају да Србија мора да закомпликује односе са Русијом. Е а Решетњиков само то констатује. Прошла су она времена кад смо могли да будемо несрвстани ко у време Тита (мада је право питање да ли смо и тада били несврстани или сврстани и то на страну запада), сада од нас траже да се сврстамо. Е па Решетњиков није ни претио, нити је уцењивао, већ је само рекао да је његов савет Србији да не буде против Русије. Дакле, његов савет, његово мишљење. А ви ударили у глас ко папагаји ,,уцењивање, уцењивање", итд. Дај бре, молим вас... Треће, Жељко је написао да је у Русији, после Сирије и Египта, највећи степен убистава Правосланих Свештеника. И дао ми линк на коме, сем два случаја убиства Свештеника, за које и ја знам, нисам нашао ништа више. А он је написао да у Русији буквално сваке године убију по Свештеника. Када сам га питао, пошто каже да је упознат са ситуацијом, да ми конкретно каже колики је степен тих убистава, он је отишао са теме. И на крају је и мени подметнуо да сам рекао како су се Руси апсолутно вратили Православљу. А ја то нисам рекао. Ја сам рекао да се још увек дешава духовна обнова, да ситуација није идеална, али да има помака а боље. И то сам више пута поновио. И мислим да није добро што ми Жељко подмеће нешто нисам рекао, или што овде износи неке ствари које нису истините. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Jedini razlog za to sto su srbende tolki rusofili je taj sto nikad nismo bili pod "ruskom cizmom" Eto, bugari su pravoslavci i ne mogu da smisle ruse... Zasto? Ово није тачно. Не кажем да их сви Бугари обожавају, али да не могу да их смисле-то је просто бесмислица. Поготово што је Русија доста помагала Бугарској кроз историју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ово није тачно. Не кажем да их сви Бугари обожавају, али да не могу да их смисле-то је просто бесмислица. Поготово што је Русија доста помагала Бугарској кроз историју. Ima li nekog kog rusi nisu pomagali u svoj svojoj ljubavi prema celom svetu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ima li nekog kog rusi nisu pomagali u svoj svojoj ljubavi prema celom svetu? Мало ти је злонамерно то питање... Али одговорићу ти: Руси су помагали свим Православним народима да се ослободе од Турака... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Мало ти је злонамерно то питање... Али одговорићу ти: Руси су помагали свим Православним народима да се ослободе од Турака... Ne treba govoriti o lažnim pomaginjima Rusa drugim narodima. Ne treba gledati narode kroz religiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ne treba govoriti o lažnim pomaginjima Rusa drugim narodima. Ne treba gledati narode kroz religiju. Каквим лажним помагањима? О чему причаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Поготово што је Русија доста помагала Бугарској кроз историју. Cak i jednom u sukobu bugarske i srbije je stala na stranu bugarske. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Каквим лажним помагањима? О чему причаш? Znas vrlo dobro o cemu pricam. Rusi nikada nisu nikome pomagali samo su svuda gledali svoj interes i to najvise u Srbiji. Gde su bili kada su Ameri bombardovali Srbiju 1999 godine. Sto tada nisu rekli njet? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Znas vrlo dobro o cemu pricam. Rusi nikada nisu nikome pomagali samo su svuda gledali svoj interes i to najvise u Srbiji. Gde su bili kada su Ameri bombardovali Srbiju 1999 godine. Sto tada nisu rekli njet? Руси су нам помагали у Првом српском Устанку, у Другом српском Устанку у Првом светском рату су ушли у рат да би нас заштитили. И зато је Цар Николај страдао. Због тога је Свети Владика Николај и написао: ,,Савест наша приморава нас да плачемо када Русија плаче и радујемо се када се Русија радује". А ти си поменуо само 90-те, ниси поменуо први, други српски устанак, први светски рат, помоћ коју су Руси дали Светом Петру Цетињском и Српској Црној Гори. Да, 99-те нам Руси нису помогли, али тада нису могли да помогну ни себи. Русија нам тада није помогла, то је тачно, али није у реду тврдња да нам ,,никад нису помагали", итд. Јер то није тачно. Јељцин насје 99-те преварио и издао, али ја не могу да кривим руски народ за понашање пијандуре која је саму Русију довела у тешку провалију, глиб и несрећу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Руси су нам помагали у Првом српском Устанку, у Другом српском Устанку у Првом светском рату су ушли у рат да би нас заштитили. И зато је Цар Николај страдао. Због тога је Свети Владика Николај и написао: ,,Савест наша приморава нас да плачемо када Русија плаче и радујемо се када се Русија радује". А ти си поменуо само 90-те, ниси поменуо први, други српски устанак, први светски рат, помоћ коју су Руси дали Светом Петру Цетињском и Српској Црној Гори. Да, 99-те нам Руси нису помогли, али тада нису могли да помогну ни себи. Русија нам тада није помогла, то је тачно, али није у реду тврдња да нам ,,никад нису помагали", итд. Јер то није тачно. Јељцин насје 99-те преварио и издао, али ја не могу да кривим руски народ за понашање пијандуре која је саму Русију довела у тешку провалију, глиб и несрећу. А помоћ у Другом рату? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 А помоћ у Другом рату? На какву помоћ мислиш? Иначе, не сматрам да је СССР исто што и Русија. Најпокоренији народ у СССР је био руски народ... То није, ни по суштини, ни по имену Русија. Том државом чак нису ни владали Руси. А што се тиче ,,помоћи"- па ,,помогли" су нам исто колико и западни ,,савезници"који су подржали Броза, а преварили Дражу и четнике... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука