Justin Waters Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Па, не знам шта да ти кажем. У ствари, знам. Ако Србија уђе у НАТО, она ће морати да шаље војнике тамо где НАТО ратује. Дакле, ако би НАТО ушао у сукоб са Русијом, Србија би на страни НАТО-а морала да ратује против Србије. НАТО отворено све више показује да је то један антируски војни блок, и природно је очекивати овакву изјаву од стране Путина. Обрни, окрени али тако ти је. Што се тиче ЕУ, ја мислим да улазак у заједницу која од нас тражи да се одрекнемо дела своје територије (Косова) али и свог идентитета и свести, заједницу која нам намеће неморал и изопаченост (педерастију, ево Вучић је обећао и истополне бракове, колико сам начуо)- дакле улазак у такву једну творевину као што је ЕУ, по мени, није у интересу Србије. Ја ипак остајем при свом становишту да је сарадња и савез са Русијом више у интересу Србије него улазак у ЕУ (а о НАТО-пакту и да не говорим). To bas nije sa NATOom tako. Evo Grcka je odbila da ucestvuje u agresiji na Srbiju. Spanija je povukla vojnike iz Avganistana, ne postoji nikakvo prisiljavanje. Ucesce u nekoj akciji je dobrovoljno. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ако Решетњиков каже да Србија мора да бира и инсинуира да у случају да се постави контра руским интересима може очекивати консеквенце како то другачије назвати него уценом? А што се тиче савеза а Евроазијатском унијом у којој је Џингис Кан идол насупрот ЕУ у којој је то како украјински проевропљани верују Хитлер , нека хвала , ја не бих ни једно ни друго. На крају ЕАУ још увек не постоји као што сам већ и рекао, него је тек у фази настанка за разлику од ЕУ. Значи ем те уцењују па ти још нуде и голуба на грани уместо врапца у руци, ма иди... Решетњиков није никоме претио, он је само рекао да је његов савет Србији да не буде против Русије, јер он сматра да није у интересу Србије да буде против Русије. Дакле, то је став Решетњикова. И није Решетњиков рекао да Србија мора да бира, он је само коментарисао изјаве многих западних политичара који нису чак реклио да Србија треба да бира, него да мора да буде против Русије. Конкретно, реч је о изјави Џонатана Мура да Србија мора да закомпликује односе са Русијом. Е па изјава Решетњикова је само рекација на то. Решетњиков сматра да су они (ЕУ) ти који су присили Србију да бира, а не Русија и да је његов савет Србији да не окрене леђа Русији. Ја сам ту изјаву тако схватио. Што се тиче Евроазијатске уније- па види ни ја се не слажем са тим идејама о Џингис-кану које потичу од појединих ,,евроазијаца" и више пута сам критиковао такве идеје. Што се мене тиче ја сам за савез и сарадњу са Русијом којој је узор Свети Равноапостолни Кнез Владимир, а не Џингис-кан. Дакле, за сарадњу са Православном Русијом. Е сад, што се мене тиче тај савез и сарадња су данас преко потребни Србији. Ма нико из Русије не уцењује Србију (нимало слично како то ради ЕУ), Решетњиков је само дао своју изјаву као своје лично мишљење и савет Србима. А ви ударили ко папагаји ,,уцењивцање, уцењивање". Чини ми се да поједини нису били толико гласни када нас је ЕУ уцењивала толико година, а то ради и данас... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 To bas nije sa NATOom tako. Evo Grcka je odbila da ucestvuje u agresiji na Srbiju. Spanija je povukla vojnike iz Avganistana, ne postoji nikakvo prisiljavanje. Ucesce u nekoj akciji je dobrovoljno. Могуће, али опет сматрам да улазак Србије у НАТО (која је злочиначка оргнизација и која је на Србију извршила злочиначку агресију) нијер у интересу Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Што се тиче Евроазијатске уније- па види ни ја се не слажем са тим идејама о Џингис-кану које потичу од појединих ,,евроазијаца" и више пута сам критиковао такве идеје. Што се мене тиче ја сам за савез и сарадњу са Русијом којој је узор Свети Равноапостолни Кнез Владимир, а не Џингис-кан. Дакле, за сарадњу са Православном Русијом. Е сад, што се мене тиче тај савез и сарадња су данас преко потребни Србији. Ово је типично за наше русофиле. Русија се види не оно што она заиста јесте, него оно што би они волели да Русија буде. Слично је и са другом страном са нашим "западњацима". Ћириличар and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Могуће, али опет сматрам да улазак Србије у НАТО (која је злочиначка оргнизација и која је на Србију извршила злочиначку агресију) нијер у интересу Србије. А због чега? Мислим, није фрка да тако сматраш ако имаш неки емотиван однос према том питању, то је сасвим легитимно, али ако говориш о интересима Србије, који су то тачно интереси повређени уласком у НАТО? Запамти, када радиш овако озбиљне анализе, мораш навести и разлоге "за" и разлоге "против". Не контрирам ти, само бих да видим твоје аргументе, ако имаш времена да их напишеш. Милан Ракић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ја сам нпр. против уласка Србије у НАТО из чисто миротворних разлога. Зашто да наши војници ратују и гину за рачун других? Зато сам присталица војне неутралности. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Ово је типично за наше русофиле. Русија се види не оно што она заиста јесте, него оно што би они волели да Русија буде. Слично је и са другом страном са нашим "западњацима". А каква је данас, по теби, Русија? Комунистичка? Паганска? Или се ипак, под Путиновом владавином, десила нека духовна обнова руског народа и повратак Православљу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Могуће, али опет сматрам да улазак Србије у НАТО (која је злочиначка оргнизација и која је на Србију извршила злочиначку агресију) нијер у интересу Србије. Kakvi interesi Srbije bi bili ugrozeni? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 А због чега? Мислим, није фрка да тако сматраш ако имаш неки емотиван однос према том питању, то је сасвим легитимно, али ако говориш о интересима Србије, који су то тачно интереси повређени уласком у НАТО? Запамти, када радиш овако озбиљне анализе, мораш навести и разлоге "за" и разлоге "против". Не контрирам ти, само бих да видим твоје аргументе, ако имаш времена да их напишеш. Због тога што је то војни савез који је окупирао део наше територије (Косово), који је помагао све наше непријатеље, који је бомбардовао и РС и Србију и који и данас нема нешто добар однос према РС. А и што рече Марјановић, зашто да наши војници гину, за туђ рачун? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Kakvi interesi Srbije bi bili ugrozeni? Па, НАТО је окупирао део наше територије (Косово). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 А каква је данас, по теби, Русија? Комунистичка? Паганска? Или се ипак, под Путиновом владавином, десила нека духовна обнова руског народа и повратак Православљу? Русија је данас од свега тога по мало. Што се тиче духовне обнове, на шта тачно мислиш? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Русија је данас од свега тога по мало. И шта би то требало да значи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 И шта би то требало да значи? И паганска, и православна, и комунистичка и Путинова. Grizzly Adams, Милан Ракић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 И паганска, и православна, и комунистичка и Путинова. Питао си ме шта подразумевам под духовном обновом? Па да су се Руси, после толико година комунистичко-атеистичког ропства, вратили Православној Вери. О томе је говорио и Патријарх Кирил који је Путинову владавину због тога назвао ,,чудом Божијим": Руски патријарх назвао Путинову еру ”чудом Божијим” И да, ни ја не сматрам да је сада стање у Русији ,,идеално" али да се много тога променило на боље, од кад је Путин на челу Русије-мислим да је то очигледно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Па, НАТО је окупирао део наше територије (Косово). Znao sam da ces potegnuti pitanje Kosova. Sta drugo. Ali kakve to veze ima sa ugrozavanjem nasih interesa, kad Srbija nema kontrolu nad Kosovom! Ionako je Kosovo potpuno nezavisno od Srbije. A Srbija bilo da nikad ne udje u NATO, nece povratiti Kosovo sve dok se ne desi neka globalna katastrofa, totalno pretumbavanje geostrsteskih sila, nuklearni rat( ako iko prezivi) ili na jako jako duge staze gdje se moze svasta promjenuti, ali to je vec prica izvan domasaja naseg vremena. Ako neko pomislja da ce savez sa Rusijom omoguciti ubrzo da se Kosovo vojni povrati, sta da mu kazem, to je samo pusti san. Ћириличар and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука