Deki992 Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Nismo preozbiljni,samo smo bolesno realni. Surovo iskreni,ne lažemo se,nema ni smisla to da radimo Svako pijenje od muke ne rešava probleme,samo može da ih stvori. Da li ste znali da se žene najčešće ubijaju u pijanom stanju.... Pa to sam mislio... Nije sve tako sivo,kad imas s nekim otic na pivo Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Misliš ja ? Ja sve znam,ali je samo pitanje kako. Ja sve hoću,ali mi ništa ne ide.Sve počnem,sve se iskomplikuje. Šalim se. Mislim da samo glupa osoba ne zna da kuva.Kuvanje je jedna prosta stvar,najviše stvar iskustva,i to svako zna, s v a k o, samo niko neće da prizna. A nije sramota kad neko zna da kuva,zaista,sramota je ako nekog mrzi. Alkohol goji. I to je možda jedina stvar zbog koje će žene prestati da piju. "Od žestine do debljine ". Alkohol d e f i ni t i v n o nije zdrav ni za jedan pol,ali na žene deluje brže. Bez obzira na sve argumente koji lepši pol može da izmisli ,a posebno na narodnu pesmu ,kakva je npr. i pesma Nadžnjeva se momak i devojka.... ...alkohol treba koristiti samo o medicinske svrhe. Nadžnjeva se momak i devojka: Momak nažnje dvadeset i tri snopa, A devojka dvadeset i četiri. Kad uveče o večeri bilo, Momak pije dvadeset i tri čaše, A devojka dvadeset i četiri. Kad ujutru beo dan osvanu, Momak leži ni glave ne diže, A devojka sitan vezak veze Не, не , питала сам Јуана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Žena treba da je poslušna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Žena treba da je poslušna Pa kad su pijane tad su najposlusnije Trifke, Srdjan Kotur, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Дакле, жене се деле на оне које знају нешто да скувају и на оне које пију. Подједнако би ми било жао да видим и пијаног мушкарца или пијану жену, одмах ме подсећа на неумереност која може да има различите узроке. Жао ми је, јер човек нема снаге и не уме да је пронађе да се избори са собом, па се служи алкохолом да би постигао то што жели. Milica89 and Драгана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 У потпуности се слажем да жене не треба да окусе алкохол, јер сам читао нека научна истраживања по којима алкохол у њима изазива неке реакције које им касније сметају када постану мајке, а када су у цркви имају мучнину. Зато мислим да им не терба дозвољавати ни да иду на места на којима се служи алкохол да не дођу у искушење да посрну. Рецимо, жене не терба да посећују кафане, дискотеке, сплавове, кафиће, славе, свадбе (сем своје, а ту да буду под надзором све време) и слично. САМО СЕ ОВАКО МОЖЕМО ИЗБОРИТИ ДА НАШЕ ЖЕНЕ ПОНОВО ПОСТАНУ НАШЕ МАЈКЕ, БРАЋО!!!11! Žene koje su se bavile prostitucijom morale su da budu registrovane. Zahvaljujući tome, sačuvani su spisi i dokumenti koji su imali službeni karakter ali mnogo toga govore o najstarijem zanatu u Subotici. Sačuvana je evidencija prostitutki iz perioda 1925 – 1941. koju je vodila zdravstvena služba. Broj registrovanih bludnica dostizao je tada nekoliko stotina. Blud i bludničenje su reči koje su se najčešće koristile za opisivanje ovih nečasnih radnji a Bludnice su bile seksualne radnice, kako ih danas zovemo politički korektnim jezikom. Bilo je tada inicijativa za suzbijanje ove pojave, koje su poticale iz viših instanci vlasti ali one nikad nisu dopirale do ove društvene sfere. Istoričar Stevan Mačković u časopisu Rukovet (br.5, dec.1999), navodi neke zanimljive detalje sačuvane u arhivskoj građi. Banska uprava 1937. godine predlaže niz mera za ovo „društveno zlo“. Između ostalog to je i zabrana za „zapošljavanje svih neudatih i udatih mlađih od 30 godina, kao sobarica po hotelima uopšte, a kao kelnerica u lokalima gde se toči alkohol posle 21 čas. Svim ženskim zaposlenim u zabavnim i uopšte javnim lokalima zabraniti da sa gostima sede i zabavljaju se.“ http://www.gradsubotica.co.rs/suboticke-bludnice/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 offtopik... ime pesme Ne preporucujem gledanje spota. nije bas "moralan" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Borite se da vase zene postanu vase majke ?!?!? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Borite se da vase zene postanu vase majke ?!?!? Jok nego foto modeli! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Jok nego foto modeli! Procitaj pazljivo moj odgovor... :) "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Dodji u Novi Sad, Dragana, da pijemo iz mog sokovnika <3 Пг, Драгана., Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Dodji u Novi Sad, Dragana, da pijemo iz mog sokovnika <3 Добар ти соковник Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ја не пијем алкохол од женидбе...само у изузетним приликама...два-три пута годишње... Због тога очекујем да и моја жена не конзумира алкохол. Било би ми поражавајуће да она пије. Иначе, у својим студентским данима, сам био, незванично, коктел мајстор на свим журкама које смо правили. Више сам посматрао како коктели утичу на људе него што сам сам пио. Занимљиво је како праг толеранције расте са сваком чашом. Прва и друга тура коктела је екстра квалитетна али како нестаје састојака мораш да радиш са оним што имаш. Сећам се да се једном журка завршила са "фантастичним" коктелом од киселе воде и домаће ракије од шљиве. Ником није сметало, ни мушкима ни женскама. Подједнако су срљали у другу димензију. И још једна информација...мој отац пече шљивовицу. Некад је терао на 21 град, била је јака и превише. Када је приметио да жене из друштва неће да пију, почео је да тера на 19 гради. Признао ми је пре пар година да је ракија коју је мени слао , док сам био студент, била 16 гради Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Procitaj pazljivo moj odgovor... :) Ma jesam ali i ti moj. Sarkazam.... :good2: :good2: :good2: LISA је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука