Зосима Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Кад жене попију онда су слободније, у смислу да мушкарац може нешто конкретније да уради... Juanito, RYLAH and Пг је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Јесте, позитиван ефекат у корист мушкараца, да вам лакше ускоче у кревет. :О Ту је корист узајамна и обострана... DankaM, Милан Ракић, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Јесте, позитиван ефекат у корист мушкараца, да вам лакше ускоче у кревет. :О A vi mislite da je nama stalo da vama uskacemo u krevet? :.mislise. Koliko ja znam uvek su zene te koje traze! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 A vi mislite da je nama stalo da vama uskacemo u krevet? :.mislise. Koliko ja znam uvek su zene te koje traze! А бре Трифке,ако је већ цирке,одвешћеш је у свој кревет,куд ћеш код ње... Што се "тражења" тиче,што рече Јуан то је ,или би требало бити обострано,да би било како доликује... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 У потпуности се слажем да жене не треба да окусе алкохол, јер сам читао нека научна истраживања по којима алкохол у њима изазива неке реакције које им касније сметају када постану мајке, а када су у цркви имају мучнину. Зато мислим да им не терба дозвољавати ни да иду на места на којима се служи алкохол да не дођу у искушење да посрну. Рецимо, жене не терба да посећују кафане, дискотеке, сплавове, кафиће, славе, свадбе (сем своје, а ту да буду под надзором све време) и слично. САМО СЕ ОВАКО МОЖЕМО ИЗБОРИТИ ДА НАШЕ ЖЕНЕ ПОНОВО ПОСТАНУ НАШЕ МАЈКЕ, БРАЋО!!!11! Таша, Дуња, DankaM and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 А бре Трифке,ако је већ цирке,одвешћеш је у свој кревет,куд ћеш код ње... Што се "тражења" тиче,што рече Јуан то је ,или би требало бити обострано,да би било како доликује... Ma pristace one burazeru i bez toga, samo dok malo odglume nezainteresovanost. :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Уф бре,опет тему окренусмо на еротику... Trifke, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 A vi mislite da je nama stalo da vama uskacemo u krevet? :.mislise. Koliko ja znam uvek su zene te koje traze! Mа сигурно.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 У потпуности се слажем да жене не треба да окусе алкохол, јер сам читао нека научна истраживања по којима алкохол у њима изазива неке реакције које им касније сметају када постану мајке, а када су у цркви имају мучнину. Зато мислим да им не терба дозвољавати ни да иду на места на којима се служи алкохол да не дођу у искушење да посрну. Рецимо, жене не терба да посећују кафане, дискотеке, сплавове, кафиће, славе, свадбе (сем своје, а ту да буду под надзором све време) и слично. САМО СЕ ОВАКО МОЖЕМО ИЗБОРИТИ ДА НАШЕ ЖЕНЕ ПОНОВО ПОСТАНУ НАШЕ МАЈКЕ, БРАЋО!!!11! Мислим да си превише строг.. Чуј да не иду на свадбе и на славе.. Шта кад ми се буде женио син, да наздравим соком од брескве, и за своју славу такође? Шта онда смију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Мислим да си превише строг.. Чуј да не иду на свадбе и на славе.. Шта кад ми се буде женио син, да наздравим соком од брескве, и за своју славу такође? Шта онда смију? Једино ако хоћеш да поричеш научна истраживања. Ово што сам предложио је за спас нашег народа и земље из канџи овог опаког порока који изазива реакције код жена. Ја друго решење заиста не видим, јер су жене склоније паду од мушкараца, мислим да је то чињеница око које ћемо се сви сложити. Таша, Trifke, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Једино ако хоћеш да поричеш научна истраживања. Ово што сам предложио је за спас нашег народа и земље из канџи овог опаког порока који изазива реакције код жена. Ја друго решење заиста не видим, јер су жене склоније паду од мушкараца, мислим да је то чињеница око које ћемо се сви сложити. Које је онда твоје виђење узорне жене? Да само сједи у кући? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Које је онда твоје виђење узорне жене? Да само сједи у кући? Таман посла, па нисмо у средњем веку. Једино да уопште нема приступа местима где се точи алкохол, за опште добро. Може да води децу у зоолошки врт, у парк, да иде на посао (то само ако нема алкохола на послу), да иде у биоскоп са мужем, итд. Ко каже да треба само да седи у кући? DankaM, Милан Ракић, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Таман посла, па нисмо у средњем веку. Једино да уопште нема приступа местима где се точи алкохол, за опште добро. Може да води децу у зоолошки врт, у парк, да иде на посао (то само ако нема алкохола на послу), да иде у биоскоп са мужем, итд. Ко каже да треба само да седи у кући? Нигјде не може да сједне да попије кафу са сестром, другарицом? Не може да оде ни у посластичарницу, јер чак и ту служе алкохол. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 @@ RYLAH, Немој више да збуњујеш ово дете. Видиш да је ново чељаде, и не зна каква сте спадала ти и екипа. :148494ykydt2lrfk: Драгана, пусти их, само се шале. Милан Ракић, DankaM, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 @@ RYLAH, Немој више да збуњујеш ово дете. Видиш да је ново чељаде, и не зна каква сте спадала ти и екипа. :148494ykydt2lrfk: Драгана, пусти их, само се шале. Биће њима 'вако https://24.media.tumblr.com/1fe1075c21eb3dc48bc3bb60ce0b65cc/tumblr_msu1pdNSLG1rw4lp0o1_250.gif Милан Ракић, Trifke, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука