Jump to content

Шта бисте рекли на ову статистику?

Оцени ову тему

gane

Препоручена порука

Подаци су са врло озбиљног места,а колико си тачни тешко је рећи.Свака статистика није сто посто тачна,али за хомосексуалце се нажалост многе  статистике из различитих извора слажу.

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Док сам био на пракси у једној немачкој медијској кући, један њихов човек (додуше, није новинар, више је техничко лице) је био рекао "Верујем само у ону статистику коју сам сам лажирао".

Е, сад, да ли је тако или није (нпр. то за куламбаре), ко зна... мени не звучи вероватно...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Немам коментара ово је сулудо  319.gif

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Из црквених извора знам да се например у Русији 60 % бракова распада. Али то је само један податак.А где је остало? И то не само у Русији.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ???? ???????? ?????,? ?????? ?? ????? ????? ?? ????.????? ?????????? ???? ??? ????? ?????,??? ?? ????????????? ?? ???????? ?????  ?????????? ?? ?????????? ?????? ?????.

??? ????? ????????? ???????? ?????? ?? ?? ??????? ??? ????????.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Није место можда за разговоре тог типа.Кад сам неким људима послао на мел ове податке,и у неке изразио сумњу,један пријатељ ми је рекао да одем на неки сајт за "упознавање" и "опуштено дружење" којих је каже пун нет!Каже да је био у претраживао број хомосексуалних и бисексуалних корисника,и да је после неколико дана одустао са резигнацијом јер није могао да схвати и поверује да их има толико код нас!Ја још мање могу да прихватим али са друге стране има неколико година како сам схватио да је све могуће!За хомосексуалце верујем у проценте,они су познате доста дуго и пре ове статистике из више извора.Па да их је мање неби били оволики притисци на законодавство широм света.За неписмене ми је тешко да верујем,ипак је ово огроман број...ма нема потребе много да се прича,свет је отишао у.....!Свестан да не могу овде ништа да променим-једноставно се трудим да на то не мислим!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Оци благословите, помаже Бог брћо и сестре, мир људима добре воље

Сваки човек гледа чињенице из свогугла, тако да се из Србије невиде све те ствари (барем не у таквом проценту) како их гледају например западњци. Пошто живим у Француској изнећу неке елементарне статистичке податке.

- 3 милиона живи у неадекватним условима

- 500 000 живи под мостовима

- на сваких 10 минут једно убиствои 1,5 силовања

- до скоро је било 14 процената рачунра у приватном власништву

- 9 од 10-оро деце незна да пише (а и нема ни вољу)

- од 70 посто крштених 7 долази на мису

Данас се грех схвата другачије и морлне норме су различите од региона до региона. Тако да се основе Божијих заповести сасвим другачије тумаче. А није мали број оних који да би прикрили свој грех опадају друге. Закључак је да у Србији ова статистика још увек неважи, али за свет је сасвим логично (иако статистика није егзактна наука). У звисности шта желите да прикажете одаберет питања која ће потврдити ваше тезе.

Оци благословите, помаже Бог брћо и сестре, мир људима добре воље

Ако речи ове, пут неког‘ ливана, и у срцу вашем, љубављу разграна,

помените вашим молитвама раба, бескорисног Бож‘јег ђакона Горана.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...