gane Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Нађох негде ове податке па ево да их поделим са Вама.Терају на размишљање,а волео бих да о њима чујем Ваше мишљење.... Ка бисмо светско становништво свели на село са сто становника уз поштовање постојећих пропорција село би изгледало овако: -8 Африканаца -52 би биле жене -48 мушкарца -70 не-белаца -30-белаца -70 не-хришћана -30 хришћана -89-хетеро сексуалаца -11 хомосексуалаца -6 особа би поседовало 59% свеукупног светског богатства и сви били из САД -80 би их живело и кућама без основних услова становања -70 би их било неписмено (мислио сам да је ово много мање) -50 би било неухрањено -1 би умирао -1 би се рађао -1 би имао компјутер -1 (само један) би имао универзитетску диплому Шта да се мисли после овога? "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 -89-хетеро сексуалаца -11 хомосексуалаца Да ли је могуће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Негде је тачно , негде мислим да није. Али то да већона становништва на планети нема данас ни један пристојан оброк је тачна. У Русији до нормалног стана могу доћи само веома веома веома богати људи. Ако узмемо квалитет исхране, здрава и природна храна и да су количине нормалне за одржавање живота ја ту тек незнам ко то има. Зато се у каже , уф што сам досадан, да у Русији нема фактички нормалног млека и да ће ускоро крава бити само у зоо врту. Све се прави из прашка.Толика површина а продају нафту за леба!!! За број богатих из Америке је тачно. А још су заборавили да напишу колики број из тих 89 може слободно и неометано да исповеда своју религију, без претње по сам живот. О Африци и Азији, Латинској Америци мало знамо А ово је само везано за храну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Pored ovakvih neuslova zivota, mislimda bi umirlo vise od jednog... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ??? ?? ?? ?????? ???????????? ?? ??????? ???? ????? ?? ????? ????????? ????? ?? ?????. ? ?????? ?? ????????? ????? ???? ???? ???? ????? ????? ????? ?????? ????. ?? ???? ???? ?????? ?????(???. ??? ???? ???? ?????? ??????)- ? ?????? ????????? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 -89-?????? ?????????? -11 ?????????????? ?? ?? ?? ??????? ???????? ??? ????? ?? ????????????? ???? ??? 10% ?????? ?????????? ? ???? ????????? ? ?????????.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
astronaut Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Произвољна, нетачна анкета. На њу, немам коментар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 А колико би било мухамеданаца и плавуша? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 -89-?????? ?????????? -11 ?????????????? ?? ?? ?? ??????? ????????. ????? ???? ?????-??????. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 -89-?????? ?????????? -11 ?????????????? ?? ?? ?? ??????? ????????. ????? ???? ?????-??????. Da je bar tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Ма ниђе везе, ова анкета нема везе са памећу. Ово неко покушава да протури неку своју групацију на овакав начин тј. да јој да већи значај. -1 би умирао -1 би се рађао А ово и логички није могуће confused У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ?? ???? ????, ??? ?????? ???? ???? ?? ??????. ??? ???? ???????? ?? ??????? ???? ????? ????????? ?? ?????? ????? ??. ?? ??? ?? ???? ??????. -1 ?? ?????? -1 ?? ?? ????? ? ??? ? ??????? ???? ?????? 0110_hahahaAko me logika sluzi, (ispravite me ako ne), kad bi se svaki mjesec radjalo jedno djete, svaki mjesec bi umirao jedan covjek. Za sto mjeseci svi bi odrasli pomrli, a najstarije djete bi imalo 100 mjeseci tj. 8 godina i nesto...Ili se varam... confused 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Jes' da je nemoguce da od 52 zene dobijemo bebu svaki mjesec, ali hajd! confused To je samo pretpostavka! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 -1 би умирао -1 би се рађао Није могуће из више разлога а најочигледнији је тај да би људска популација стагнирала а то није истина јер се број људи на планети стално повећава Jes' da je nemoguce da od 52 zene dobijemo bebu svaki mjesec, ali hajd! confused 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Анкета је бепсредметна и логички неповезана. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука