cloudking Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 У вас се освештана водица квари јер нема благодати Духа Светога. Док код нас Господ твори чуда кроз Свете Његове. Код нас је Истина код вас полуистине и лаж. Неке ствари вам никада неће бити јасне. И ето молим бан ако се истина не сме изрећи на овом сајту. A s kim se pa ti sad macujes? Ko su "mi" "vi" ili "oni"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Sad razgledam te slike, ovaj mora da mi je neji dalji rođak, tačno iz južne Morave odakle su i moji preci porijeklom a izgleda isto kao ja zamlada. I ja sam se krstio kad sam imao 14 godina i na svoj zahtjev kao taj mladenec na slici. Na kraju još može ispast da smo nekakav rod, već jednom mi se to desilo na jednom našem panslavističkom forumu, ja tamo bio admin i banovao ga čak a ono poslije otkrio da mi je to rođak to i ne baš mnogo dalek rođak. sad vidite kako sam ja izgledao kao mladenec i sve sa cvikerima, isti ja pokažem to mami, ta će se baš čudit, jednog takvog mog dvojnika ona već vidjela u Minhenu sjedili u pivnici a za drugim stolom momak isti ja, ovaj izgleda još sličniji meni, možda stvarno rođak to bude ili sin??? idem ja to provjerit, svašta može da bude, omg Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 И ето молим бан ако се истина не сме изрећи на овом сајту. Na ovom sajtu se nikad niko nije banovao za istinu, ali jesu mnogi za bezobrazno iznosenje istina. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 ti na slici vidiš duha, to onda vidiš mnogo Да ли си ти икад чуо о опитним свештеницима, монасима, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Нисам никог срео на западу ко сматра православље својим непријатељем. Углавном људи и немају појма шта је то православље. Али ја ти опет понављам да ја не говорим о обичним људима на западу, већ о онима који руководе тим западом. То је велика разлика... Морава је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Na ovom sajtu se nikad niko nije banovao za istinu, ali jesu mnogi za bezobrazno iznosenje istina. па лепо вас је замолио за бан... није био баш безобразан као што може да се протумачи...Само му је удовољено жељи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Али ја ти опет понављам да ја не говорим о обичним људима на западу, већ о онима који руководе тим западом. A kako ti poznajes te rukovodece osim kroz nase medije? па лепо вас је замолио за бан... није био баш безобразан као што може да се протумачи...Само му је удовољено жељи. Nisam ja moderator ovde (nedaj boze) ja sam samo starosedeoc :P Ali sam zeleo da napisem ono jer decko glumi zrtvenika - on je rekao istinu, a zli moderatori ga banuju zbog toga. To nije sluchgaj. ovde su mnogi ateisti iznosili svoje istine da pravoslavlje nije tachno, a banovani su samo oni koji su imali argumentaciju tipa "vi pravoslavci verujete u laz" Ali nisu oni koji su rekli "ja mislim da je pravoslavlje netachn ozato zato i za to i to je moje misljenje" Nadam se da vidis razliku. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Gdje i kad je Bzezinski ovo izjavio za pravoslavlje? Pokazi mi ijedan kredibilan dokument, knjigu, interviju, clanak gdje on to navodi ili izjavljuje. Bzezinski je pisao knjigu "Velika sahovska tabla" u kome iznosi vidjenje kako Amerika kako bi sacuvala svoju globalnu primaciju, treba da se nosi sa pitanjem Evroazije. Nigdje nije pomenuo pravoslavlje u takvom kontekstu. О тој његовој изјави се говори у овом тексту: http://srbinaokup.info/?p=26666 И у овом: https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.pressonline.rs%2Fsvet%2Fglobus%2F303977%2Frusi-ukrajina-je-nastavak-1999-bzezinski-je-rekao-komunizam-je-gotov-na-redu-je-pravoslavlje.html&ei=YvdjU6jXGIKnyAOCn4G4DQ&usg=AFQjCNHeWxTohGXa2gVOIYr72tdVtHDc8w&bvm=bv.65788261,d.bGQ И Хантигтон је такође писао да ,,тамо где почиње Православље, ту престаје Европа". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 О тој његовој изјави се говори у овом тексту: http://srbinaokup.info/?p=26666 И у овом: https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.pressonline.rs%2Fsvet%2Fglobus%2F303977%2Frusi-ukrajina-je-nastavak-1999-bzezinski-je-rekao-komunizam-je-gotov-na-redu-je-pravoslavlje.html&ei=YvdjU6jXGIKnyAOCn4G4DQ&usg=AFQjCNHeWxTohGXa2gVOIYr72tdVtHDc8w&bvm=bv.65788261,d.bGQ И Хантигтон је такође писао да ,,тамо где почиње Православље, ту престаје Европа". Zato te i pitam kako poznajes te "rukovodec" osim kroz nase medije koji nam za publiku(tebe ) uoblicavaju te vesti tak oda hrane idej uda postoji neki sukob pravoslavnog istoka i satanistickog zapada. Eto naprimer taj "novi svetski poredak" ... to nije nesto sto treba da dodje, to je nesto sto je doslo odavno i nema veze sa pravoslavljem. Novi svetski poredak oznacava period posle hladnog rata, tako ga istoricari i politicari zovu jer je "pobedjen komunizam" nema nikakve veze sa pravoslavljem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Е па сад, ви се прво договорите шта мислите... Брат је написао овако: Значи "западну цивилизацију" не чини тај Жужужински него људи који тамо живе. А међу њима не да се православље не сматра непријатељем него немају ни појма шта је то. Шта тај Жмужински мисли о православљу не знам нит` ме интересује. Па погрешно је мислити да сви људи на западу не мисле онако како говоре њихови лидери... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 ti na slici vidiš duha, to onda vidiš mnogo Између Православља и католицизма постоје велике и суштинске разлике. О уједињењу се може говорити тек када Ватикан одбаци погрешна учења која је током векова усвојио а која су неспојива са Православљем. Такође, било би добро да се Ватикан покаје једном извине за злочине које су њихови следбеници починили над Православнима. Тек тада ће то бити дијалог љубави и искрености, а тога колико ја видим код Ватикана данас нема. Доказ за то је канонизација Степинца која се спрема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Али ја ти опет понављам да ја не говорим о обичним људима на западу, већ о онима који руководе тим западом. То је велика разлика... Nje tacno. Rekao si da "zapadna civilizacija" u pravoslavlju vidi neprijatelja. Od kad su rukovodeci "organi" civilizacija? Nego i ti ko i svi ko ti, tolko pricate svasta da vremenom pogubite nit i teze koje zastupate pa to bude jedna kaša od neurednih misli i nepovezanih argumenata пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Zato te i pitam kako poznajes te "rukovodec" osim kroz nase medije koji nam za publiku(tebe ) uoblicavaju te vesti tak oda hrane idej uda postoji neki sukob pravoslavnog istoka i satanistickog zapada. Eto naprimer taj "novi svetski poredak" ... to nije nesto sto treba da dodje, to je nesto sto je doslo odavno i nema veze sa pravoslavljem. Novi svetski poredak oznacava period posle hladnog rata, tako ga istoricari i politicari zovu jer je "pobedjen komunizam" nema nikakve veze sa pravoslavljem. Не, брате, него само треба погледати политику коју запад води према Православнима и не треба ти ниједан медиј да би схватио неке очигледне ствари. Ако западу више одговарају исламски фундаменталисти, па их подржавају против Православних Срба (као на пример у Босни 90-тих или на Косову 99-те) или ако им више одговарају украјински неонацисти него релативно проруски председник Јанукович- који онда закључак из тога треба извући? Да ли стварно мислиш да ти треба неки медиј да би схватио те ствари. А да не говорим о историји сада (пример: кад су подржали једног комунистичког диктатора Тита, а не Православног Србина и његове националне снаге- Ђенерала Дражу). И да, лепо си рекао, хладни рат се завршио, али Америка и запад изгледа још увек нису престали да врше агресију на Русију. Сада, када се Русија духовно и национално обнавља, они покрећу хаос у Сирији и сада Украјини. Случајно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Nje tacno. Rekao si da "zapadna civilizacija" u pravoslavlju vidi neprijatelja. Od kad su rukovodeci "organi" civilizacija? Nego i ti ko i svi ko ti, tolko pricate svasta da vremenom pogubite nit i teze koje zastupate pa to bude jedna kaša od neurednih misli i nepovezanih argumenata Па, можда сам погрешио. Ако јесам, онда се извињавам. У ствари, ја сам мислио на изјаву Карла Билта који тврди да је Православље ,,највећа опасност за западну цивилизацију" о чему говори ова тема. Али да те питам, да ли ти мислиш да баш нико у земљама ЕУ не мисли оно што њихови званичници говоре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 svati Jakub Brno, tamo sam neko vrijeme živio, mislim u Brnu, gradu, ne u crkvi https://plus.google.com/photos/102447420605978741442/albums/5333359590397020945?banner=pwa al sam hodao još kao mlad ministrirat u crkvu sv. Matije Magdalene u Brnu: http://www.augle.cz/foto/kostel_sv_mari_magdaleny_corner_full.jpg ovako to izgleda iznutra: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Kostel_svat%C3%A9_M%C3%A1%C5%99%C3%AD_Magdal%C3%A9ny_(Brno)_interi%C3%A9r.jpg inače ovdje češki mladenci iz nekog meni sasvim nepoznatog navalili potpisivat se pod mojim rodnim imenom tj. prezimenom pa tako stalno živim u strahu kad će mi doći poziv sa suda alimentaxcija radi, nikad se ne zna. Gledao sam ko su, dva su to i ne zovu tj. ne prezivaju se tako ali dosta slično a ovo su izmislili valjda samo radi mene. Bibič Ronaldinho https://www.youtube.com/user/Bibicccc/videos Bibicovy LP https://www.youtube.com/user/BibicovyLP/videos Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука