DankaM Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 То се видело из случаја недавно преминулог Мирка Ђорђевића који је у једној од емисија Пешчаник изјавио да Исус није Бог (39. секунд на видеу) . To je njegovo legitimno pravo; kao i mitropolita Amfilohija da kune onog ko je protiv Rusije... I tvoje je legitimno pravo da lamentiraš, i da tvrdiš da je vo vremja ono bilo bolje... Iz vremena onog je takođe i zbirka Crven ban... Šta predlažeš, moralnu policiju? Justin Waters, Милан Ракић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Pa pre nego što se održalo. Šta sad vredi. Javi ako bude ponovo, ti pratiš te stvari. Што си нервозан? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 To je njegovo legitimno pravo; kao i mitropolita Amfilohija da kune onog ko je protiv Rusije... I tvoje je legitimno pravo da lamentiraš, i da tvrdiš da je vo vremja ono bilo bolje... Iz vremena onog je takođe i zbirka Crven ban... Šta predlažeš, moralnu policiju? Предлажем свемирску полицију бајаге и инструктора Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Што си нервозан? :jtl2jq: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Што си нервозан? Рекох већ што сам нервозан. Ниси ми јавио за казалиште, а знао си. Стипсо једна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Па срби су толерантан народ кад су у питању кинези, роми и власи. Нико од њих није асимилиран. Шта је проблем ? srbi su najtolerantniji na korupciju, izdaju , voljenje sopstvene zadjice. Mene to pozorište ne dotiče, kao što me nije doticao ni sajam seksa pre neku godinu, ko voli te stvari nek kupi kartu pa nek ide, ovo je slobodna zemlja... Justin Waters, Срђан Шијакињић and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Јел представа била у кинеском тржном центру Deki992 је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Рекох већ што сам нервозан. Ниси ми јавио за казалиште, а знао си. Стипсо једна. Мислиш позориште ? А добро може и казалиште... само да није прљаво .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Јел представа била у кинеском тржном центру Стварно не знам...дневна штампа је пренела ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Стварно не знам...дневна штампа је пренела ... Хм. дневна штампа само још што сиду не преноси. Види, формула је конструисана за деморализацију и депатриотизацију. Главна окосница је...докле овако, ово је дно дна, ово се не може издржати, ово је страшно, све је толико пропало и страшно ево само на пример...и онда се извлаче самостварујућа пророћанства из дневне штампе. Некад су вештачки креирали редове у које су убацивани агенти који су суфлирали такво ментално стање људима, док масовно не оболе од апатије и стида што су Срби....само су се "примери" мењали сходно апдејту и политичкој потреби. Дуња and Пг је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Хм. дневна штампа само још што сиду не преноси. Види, формула је конструисана за деморализацију и депатриотизацију. Главна окосница је...докле овако, ово је дно дна, ово се не може издржати, ово је страшно, све је толико пропало и страшно ево само на пример...и онда се извлаче самостварујућа пророћанства из дневне штампе. Некад су вештачки креирали редове у које су убацивани агенти који су суфлирали такво ментално стање људима, док масовно не оболе од апатије и стида што су Срби....само су се "примери" мењали сходно апдејту и политичкој потреби. Ма добро, имаш своје мишљење. Ја сам кажем да нико није демантовао ту вест, а сва дневна штампа је пренела. И то је то. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Goco pogresno si to shvatila, ako pratis ekonomiju, a i da ne pratis, mozes lako zakljuciti da je situacija katastrofalna, i da iz dana u dan tonemo sve dublje i dublje. A ni sa duhovnim stanjem nije nista bolje. I ja nisam demoralizator i depatriotizator! Pa bre ja sam se vatao za slamku i iso u Tadicev kabinet ne bi li nesto postigao, a oni meni dali da resavam test inteligencije hahaha Znaci sad nema vise ni slamke. Jedino resenje je ili direktno zbaciti sve politicare ili ih na neki nacin zaobici da se sami deklasiraju. Морава, Никанорац, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Није катастрофална. Сасвим је уобичајена и регуларна. Никаквог разлога за посебну драму немамо. Живот није шећерлема, живот није више топли оброк, бензин на бонове, ѕимница преко синдиката и летовање у фирмином одмаралишту у Купарима. За то смо се борили, доста роптања. Пг and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Vreme je da proucis ekonomiju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Нека свако изабере шта хоће ба буде. Слободан избор постоји. Стрејт или геј... Само хоћу да кажем да овде постоји борба за утицај. Ако дозволимо гејевима да нам претому утицај и сутра да нам доносе законе по извитопереној памети онда тешко нама.Само једно је битно.... борити су у доброј борби вере, никако насилно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука