DYNABLASTER Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Preuvelicavas, da je taj hteo da lomi lobanje on bi to uradio instant, manijaci se bas i ne bave puno pretnjama. Ne mogu ja da odem u neko pleme gde vaze odredjene drustvene norme i da im se pokenjam na to, ima da me skuvaju u kotlicu, cak i ako nisam znao, a ove dve to znaju, prema tome, trazili ste gledajte, i to se nece promeniti sigurno jos dugo vremena, i nema potrebe da se menja. Meni licno ne smeta, osim sto moze da mi izazove neke reakcije... ... po celom teeelu Gordana ., Crveni Baron and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Trebao je ovaj "manijak" sto preti da im izvede slican spektakl ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 srbi su najtolerantniji na korupciju, izdaju , voljenje sopstvene zadjice. Тако је, Србине! Хвала Богу да се једном сложимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Alarmantnost totalnog (!) nedostatka ekoloske svesti. Шта је ово данас, са свима се слажем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Шта је ово данас, са свима се слажем?Al se niko na slaze s tobom :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Al se niko na slaze s tobom :-D ... reče cloudking jezuit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 ... reče cloudking jezuit Sta znaci jezuit? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 (измењено) U Sao Paolu stotine hiljada ljudi na gej paradi http://www.blic.rs/Vesti/Svet/462584/U-Sao-Paolu-stotine-hiljada-ljudi-na-gej-paradi Измењено Мај 5, 2014 од Милан Ракић Опсцене фотографије ако вам се свиђају, чувајте на вашем рачунару, али их нема потребе делити са другима на Форуму. Нека остану део ваше интиме. Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 ne to nisu djavolski rogovi, nego je to kao da jeste, a u stvari nije, to su sve teorije zavere i paranoja Sodoma i Gomora su obicna bajka, kao i sve sto pise u Bibliji... Sve je to jedan veliki Gordana ., R.Žiskar, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Gejevi su normalni ljudi, sto znaci da i medju njima ima i kretena bas kao i pametnih ljudi. Oces da kazes,da su na Beogradskoj litiji u masi samo pristojni, smerni i bogobojazljivi hriscani? Пг and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Pa mi ne osudjujemo homoseksualce, nego homoseksualizam. Пг and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Gejevi su normalni ljudi, sto znaci da i medju njima ima i kretena bas kao i pametnih ljudi. Oces da kazes,da su na Beogradskoj litiji u masi samo pristojni, smerni i bogobojazljivi hriscani? Добро. И? Геј/лезбијка је човјек/жена. Људско биће. То им је само некаква одредница која иде уз ту особу. Исто као што сам ја Православац/Хулиган. Ако ми/нам(нама којима је, па макар на папиру) је Православље водиља кроз живот онда не би требало да га "користимо" само кад нам одговара. Шта мислим под тим? Свјестан сам да смо у неку руку лицемјерно друштво и да је "нормално" да је момак шмекер кад има више дјевојака, да је "лијепо" видјети(за одређени број мушкараца), да је одређеним људима занимљив свингерај?! и још неке томе сличне ствари. Дакле, то је "нормално" и тад ћемо да "православно" зажмуримо, јер је, ето, некако то прихваћено као "нормално". Али, то не значи да хомосексуализам треба сврстати у ред "нормалних", него да ове грешке треба исправљати. Ако ја варам жену нећеш ти мени да кажеш, ако си ми добар друг и желиш ми добро, да је то исправно, зар не? Исто тако ме се нећеш ни одрећи. Ако разумијеш шта хоћу да кажем. Све има неке своје границе. Сад би могли до прекосјутра да расправљамо шта је то морал, шта је то нормално, али немам времена нити желим да полемишем више на овој теми. Види у шта се претворила "парада", а некад је била борба за права хомосексуалаца. И то у мјестима гдје су добили сва могућа права. Коју поруку носи Литија и шта представља? Ето ти одговор на твоје питање. Иначе, у потпуности се слажемо за оно горе што си написао. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Oces da kazes,da su na Beogradskoj litiji u masi samo pristojni, smerni i bogobojazljivi hriscani? Да. Сви до једног. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Al se niko na slaze s tobom :-D Ма опуштено, знаш како се каже: Неки људи су као облаци. Тек кад оду, сине сунце... Пг and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Грузијски патријарх Илија Други позвао парламент да не усвоји закон о легализацији содомије Католикос-Патријарх целе Грузије Илија Други апеловао је на парламент да не усвоји закон „О искорењивању свих облика дискриминације“. У патријарховој изјави, објављеној у понедељак, 28.4.2014. године, каже се да Грузијска Црква насиље и дискриминацију сматра неприхватљивим. Али, истовремено, уношење у закон таквих појмова као што су „сексуална оријентација“ и „гендерна идентичност“ код верника изазива узнемиреност. „Лична права грађана у Грузији већ су заштићена важећим законима. Заједница верујућих с правом сматра нетрадиционалну полну оријентацију – смртним грехом; сходно томе, закон, поднет у датом облику, сматра пропагандом и озакоњивањем тог греха“, – каже се у саопштењу. Патријарх држи да би пре усвајања наведеног закона било неопходно да се спроведу опсежне дискусије уз учешће јавности и Цркве. По материјару са „Информ-религија.ру“ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука