Arsenija Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Šta je najvažnija stvar na svetu ? Dobro razmislite i odgovorite na temu. http://www.dodirnime.com/zanimljivosti/wp-content/uploads/skola1.jpg Тања1, Миљан Јокић and ines је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Слога. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Како коме... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 љубав Караконџула, ines, Миљан Јокић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Porodica Миљан Јокић, Milica89, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МиодрагМ Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Најважнија ствар у животу је: живот ines, Arsenija, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Љубав, уосталом то је најважније уопште (већ сам негдје писао своје мишљење о томе, па да не растежем и на овој теми). Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Blagodat. Arsenija, Драшко, Milica89 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Најважнија ствар у животу је мир схватио сам то после много немира у себи. Arsenija, emilija, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 слобода. arizan, Arsenija, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Radost... koja dolazi uprkos svemu.To je meni navažnije i najpotrebnije. Драшко and Milica89 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 секс RYLAH, Драшко, Зосима and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Љубав према Богу и људима и милосрђе . Миљан Јокић, Arsenija, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 секс А секс без пара је немогућ, па је зато посо јошј битнији, обезбеђује ти паре да би мого да плаћаш. Плутон, Neša_ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 А секс без пара је немогућ, па је зато посо јошј битнији, обезбеђује ти паре да би мого да плаћаш. Осим ако не спојиш business and pleasure. RYLAH, Juanito and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука