Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Pa kakva "socijlna pravichbnost" tamo vidis da ljudi lome ciliricne table.... Jeste da se vlada potrudila poslala policiju i sve to.... Па у Вуковару су и полицајци дробили ћириличне табле и били бацани у зрак потом и славе се као хероји нације. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 pa da , znam da nije, tako Srbi danas, vecina Srba, pljuckaju i po Šešelju, prosto njegova politika nije više u modi, sadašnji državni vrh sve najgore o svom radikalskom pobratimu, a od Ćosića su pre 20 godina radili ikonu, to su Srbi, odi mi dodji mi, mislim na deo Srba. Sve za vlast i pare, vlast i pare ni za šta. Остави ме пријатељу Ћосића и Шешеља... Супротних страна, наци-комуњарске прдаљке... Моји никада нису били.. Далеко им Јастребац, за Ћору барем знамо , а за тог Шешеља и не зна се одакле је... Мене не смештај у ту корпу (кош-на `рватском) RYLAH, Млађони, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Па у Вуковару су и полицајци дробили ћириличне табле и били бацани у зрак потом и славе се као хероји нације. U vukovaru su policajci branili cirilicne table ispred svake je bilo po 20 komada oklopnih pandura. Nema potrebe za izmisljanjem i laganjem, nismo deca. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Остави ме пријатељу Ћосића и Шешеља... Супротних страна, наци-комуњарске прдаљке... Моји никада нису били.. Далеко им Јастребац, за Ћору барем знамо , а за тог Шешеља и не зна се одакле је... Мене не смештај у ту корпу (кош-на `рватском) Ма дроби човек безвезе. Чуј добрица ћосић отац нације Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Uskoro ce i to da im manjka, jer posto su EU robovi sad mogu da im uleci na primer italijanski ribari i da izlovljavaju kako im se cefne, a to je tek pocetak... blago njima, slatke muke ako se radi samo o ribi i sl stvarima , Srbija se sa druge strane potpuno raspada, oteto Kosovo, Vojvodina se sprema, finansije kaže Vučić- su rak za koji je kriva vlast od 2007- do 2012., perspektiva Srbije je skoro nikakva imali smo pre neki dan službene podatke gde smo poslobodi mi agde Slovenija i Hrvatska, one u prvih 20a Srbija sa Albanijom negde oko 70 og mesta , toliko o nama, trenutno smo dno dna, da li ce biti volje zavisi od poslušnosti srpskih političara, da li ce raditi kao Nemačka ili kao Avganistan i Rusija, videcemo. Vučić kaže da mu je Nemačka primer. Ona država u koju Srbi manito idu trbuhom za kruhom, kad su tolike patriote što ne idu raditi u Rusiju, gde su videli smo na primeru nesrecnih gradjevinaca jedva žive glave izvukli, ali ne Srbi bi uvek da idu radit i živet na zapad. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 U vukovaru su policajci branili cirilicne table ispred svake je bilo po 20 komada oklopnih pandura. Nema potrebe za izmisljanjem i laganjem, nismo deca. Ево мало да видимо како су то чували ћирилицу и закон у Вуковару. А истина је да је и полицајац разбио новопостављену плочу. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Остави ме пријатељу Ћосића и Шешеља... Супротних страна, наци-комуњарске прдаљке... Моји никада нису били.. Далеко им Јастребац, за Ћору барем знамо , а за тог Шешеља и не зна се одакле је... Мене не смештај у ту корпу (кош-на `рватском) rekao sam pojedini podržavaju, Šešelj je poražen jednom za uvek, nema njega više, narodje rekao svoje , narod je na vlast doveo stranke koje sadahrle ka zapadu kao ludi, briga narodštoo Šeki u zatvoru govori da su Toma i Vučić franc. špijuni NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ево мало да видимо како су то чували ћирилицу и закон у Вуковару. А истина је да је и полицајац разбио новопостављену плочу. Jel policija ili policajac? Nije u redu da manipulises, nece da igramo te igre. Da su cuvali - cuvali su, postavil isu one zastine ograde i male kordone policije da to cuvaju, cim je problem krenuo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Hrvatska je podigla pravu buru samo jer hrvati u Srbiji, tj. deca nisu dobili udžbenike na hr jeziku А за то време сам ја спремао испите из хрватских уџбеника и један професор и један асистент су причали на "хрватском". Сад тек видим да је требало Бриселу да се жалим и тражим преводиоце... И још је то пример како је хрватска свест на вишем нивоу. LOL Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Jel policija ili policajac? Nije u redu da manipulises, nece da igramo te igre. Da su cuvali - cuvali su, postavil isu one zastine ograde i male kordone policije da to cuvaju, cim je problem krenuo. Dobra fora, pa jesu je sacuvali? Sasa Kolbas, Никанорац and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 U vukovaru su policajci branili cirilicne table ispred svake je bilo po 20 komada oklopnih pandura. Nema potrebe za izmisljanjem i laganjem, nismo deca. Druže to u Vukovaru ti je posebna priča, kao problem je ćirilici a nije uopšte , nešto je mnogo gore od ćirilice , okalne Srbe briga za ćirilicu a i vecinu Hrvata, znaju oni da je nema ni ovde kod nas u Srbiji, kada je kod mene u NS trebalo buseve oplemenit ćirilicom, pocela je takva srpsko - srpska rasprava da je bilo gadljivo za gledat i slušat. Veruj mi, Srbima bi više koristila radna mesta od neke ćirilice. A što se tiče identiteta bilo bi korisno da ako vec neće Hr, Srbija da pare da se obnovi Saborna crkva u gradu ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Jel policija ili policajac? Nije u redu da manipulises, nece da igramo te igre. Da su cuvali - cuvali su, postavil isu one zastine ograde i male kordone policije da to cuvaju, cim je problem krenuo. Jedan policajaj balavac kome je otac poginuo u ratu, ubili ga srbi, odbio je da cuva tablu, pomogao je da se ukloni, ali nije je on sam razbijao. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Vukovar je budimo realni srušila JNA, znači bombardovali su sve što su mogli, ali sve nije ostao kamen na kamenu, a Srbija se nije udostojila da obnovi bar Srbima u gradu ono porušeno, eto tu crkvu recimo !!! Sramota. Hrvatska je uz pomoć kredita obnovila čitav grad ali platila je skupo cenu toga, tj.plaća je još. Модерацијо молим лепо докле ће дотични да пљује по Србији и Србима!? Нико и ништа му не ваља што је наше. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Модерацијо молим лепо докле ће дотични да пљује по Србији и Србима!? Нико и ништа му не ваља што је наше. Pa Saborna crkva nam nije obnovljena nemamo gde se moliti, imamo samo kapelicu van grada ! Inace saborni hram minirali su i digli u vazduh dva Hrvata 19. septembra 1991. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Психологија Срба. Покрене се неко питање о злочинцима, дође неко, као на пример Калиник и каже ви Срби сте криви за све, Хрватска је закон и после се 6 страна пише о Шешељу, Николићу, пољопривреди, а о теми коју је Дејан поставио нема ни речи. Е тако Срби кроз историју имају калинике који Србе ставе у хипнозу. Истоварили се сви живи над нама, а ми одмах прелазимо на проиводњу сира у Сврљигу, јер је то од виталног значаја, а ови што су нас клали, па хммм, па њима треба да се извинимо. Није ми само јасно када неко каже да Ватикан нема везе са тиме, тј то су некада радили, ови су другачији. Могу да буду другачији 100 x, али свако треба да одговара за своје поступке, а то питање никада није покренуто. Када је Тадић могао да се извињава за нешто што он није урадио, па може и Ватикан, Хрватска... за оно што је рађено под њиховим вођама. Али се то неће десити, јер прво нас баш брига, а и Ватикану не пада на памет да дозволи да призна да је штитила, крила, помагала злочинце. Ватикан не признаје, он награђује, нпр степинац и његово величање и увођење у ред светаца од стране Ватикана, павелића кога је крила и богато наградила, а то је добио захваљујући веома напредној кољачкој машинерији коју је направио за време рата. Не би ме чудило и да би хитлера спасили, само да се није убио. Овог павелића је РКЦ спасила уз помоћ остатка запада, као што су и менгела и осталу наци и усташку багру. Једини који су нешто озбиљније учинили су јевреји, а ми ни споменик нашим жртвама не можемо да направимо. Зато увек испадамо будале, јер нисмо озбиљна држава, а ни озбиљан народ. Шта има везе што су нас убијали, идем да гледам "фарму" и дајте ми само да имам да преживим. DYNABLASTER, horatio, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука