JESSY Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 tačno.... niste ljutiša.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Тачно Радознали сте... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Tacno (beskrajno) Volite da crtate prstima... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 netacno.... pijete kiselu vodu... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Tacno. Volite przenice i kajmak... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Netačno Ne jedete beli hleb Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 tacno ne jedete crni hleb? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Нетачно Волите да ходате боси по барицама, након летњег пљуска. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Netačno Izbegavate gluten u ishrani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 netacno volite grickalice (cips,grisini,smoki) Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 netacno.... nemate slobodno vreme... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 tacno dal verujes da je sve slucajno u zivotu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Netačno. Sve se dešava s razlogom... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 нисам баш неки фаталиста.Спаваш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Тачно :bleh: Верујеш да спавам Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука