Лидија Миленковић Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Нетачно http://217.26.67.168/uploads/2/0/2003340/m4.gif :bleh: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 On 27. 4. 2014. at 23:49, Лидија Миленковић рече Нетачно http://217.26.67.168/uploads/2/0/2003340/m4.gif :bleh: ne vidim (daj, daj, daj) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 (не знам, али немој ником да кажеш ) Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 тачно/нетачно јел волите да примате писма Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 нетачно.... волите да се дописујете СМС порукама.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Netacno. Volite cokoladu sa velikim lesnicima... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 нетачно... Данијела воли ову тему..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Tacno Volite da spavate u senu... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 тачно сутра правите роштиљ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Netacno. Volite prejane jastuke.... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Нетачно Туширате се ладном водом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2014 нетачно.... волите кокице... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 тачно волите ли љуто (папричице) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Netacno. Volite smoki... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 тачно имате више од 1000 амина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука