JESSY Написано Новембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 њушкало... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 опуштен Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 протуваст "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Размажен Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 студен Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 tunjav ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 ćaknut Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 umobolan... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Fundamentalan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 христољубив.. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 celomudren P.s. Ajde da pisemo samo lepe osobine... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Човек (ољубив). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 џилкош "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Шумадинац. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Па Милутин, кажем ја. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука