Перезвон Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Nijednoj religijskoj organizaciji ne treba biti mesto na sajmu obrazovanja. Crkvi, Ateistima, Muslimanima, jevrejima, Tacka. I nemoj da neko prosipa one price - ateizam nije religija, dabome da nije, ali se bavi pitanjiem religije. Glavno bavljenje promocije naukom je u svrhu promocije anti nereligioznost. Комшо (и ја сам из Крушевца) удружење атеисти србије јесу религијска организација али Црква није - верујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ми смо после отишли у кафић и прешли на необавезни део разговора. О томе и говорим. Наставак приче...своди се на исто...уверен сам у то, али нема везе. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Стојадиновић, на пример, колико год да изгледа бахато на интернету, кад га упознате и попричате са њим, могли би да гарантујете да не би ни мрава згазио. Са људима се треба сретати. Интернет комуникација не може да вам открије правог човека. Не бих ја гарантовао за њега тако нешто...свака част "кафици", али не бих могао за таквог типа гарантовати да би поган остала и задржала се само на језику. Ignjatije and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Не бих ја гарантовао за њега тако нешто. Не знам. Ја сам стекао такав утисак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Mozda niste dovoljno popili :0102_laugh: Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Mozda niste dovoljno popili :0102_laugh: Предраг не конзумира алкохол. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Нису такви "уживо", веруј ми. Ја сам са њима провео пријатне тренутке у сасвим нормалном разговору, уз кафицу и пиће. Верујем ти. Највероватније се понашају нормално када су нерелигијске ствари у питању. Нису они неке бабароге, наравно. Размишљао сам о томе док сам водио разговоре са њима. Долазило ми је на ум питање како је изгледао разговор једног обичног грађанина уз кафицу са особама попут Хитлера, Стаљина, Ким Ил Сунга.. пре него што су постали власт? Када гледамо њихове слике, неке разговоре које су водили са грађанима, сасвим нормални људи. Чак на тренутке и симпатични, амбициозни, жељни правде и бољег друштва. Али не дао ти Бог да их чачнеш тамо где су болесни. Можда и грешим, али мислим да се са њима не бисмо добро провели да имају власт. Довољно је оно што су јавно говорили па да буде куку-леле. А ко зна шта се све још крије испод жита. Чувај се, брате Ацо. "Испод мира 300 вира", каже наш народ. Gordana ., bgpj and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Предраг не конзумира алкохол. Ко зна с ким си ти причао :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ко зна с ким си ти причао :Д Једино ако су ми увалили двојника, а да је прави, зли Пеђа све то посматрао негде преко видео бима и пакосно се смејао. Могуће, безбожници су то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Чувај се, брате Ацо. "Испод мира 300 вира", каже наш народ. Трудим се да чувам друге од себе, а мене ће већ некако сачувати Бог. У принципу, не бојим се људи и сусрета са њима. Ја некако верујем да у сваком човеку чучи неко добро, она икона Божија по којој смо сви саздани и да само треба стићи до тог бисера. Узор ми је Христос. Знаш и сам са којима је он најчешће седео. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 E to je interesantna tema, zasto su ljudi na internetu takvi, a zasto su uzivo drugaciji. То је знак постојања неког проблема. DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ovde se slažem sa naciona...mislim evroskepticima Ti ateisti Srbije su sramota, oni umesto da guraj samo svoja uverenja, rade na tome da crkva nestane..kao organizacija, crkvu izvrgavaju ruglu čime vredjaju i vernike, to je sramotno, dodje samo neko kopile i izjavi ladno kako crkve treba srušiti, ti ljudi nisu normalni, a verujem da su isti pre par godina onako histerično i pokvareno zlo vredjali Hrista, patrijarha Pavla itd. dokle više ?!!!!!! Jedno je umetnost, a drugo je vredjanje institucije stare 2000 godina ! Retko kada sam ja ovakav..ali izbacio bi ja njih i iz Srbije, oni su neprijatelji SPC !!!!!!!!!!!!!! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Retko kada sam ja ovakav..ali izbacio bi ja njih i iz Srbije, oni su neprijatelji SPC !!!!!!!!!!!!!! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI UVEK A POSEBNO U OVO PREDVASKRŠNJE VREME, MIR SVIMA ! Хехехе Сетих се оних Христових речи, иду овако некако: Чините оно што вам кажу, али не чините оно што они чине. Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Хехехе Сетих се оних Христових речи, иду овако некако: Чините оно што вам кажу, али не чините оно што они чине. Znam, to samo na rečima, kada sam čuo onog malog da treba srušiti sve crkve, ili kada sam čuo za onu sramnu izložbu došlo mi da ih malo p......em Ali naravno, sve se na tome zavrsi, na besu. To su nedopustive stvari, da imaju pravo da šire ateizam....donekle.. ali ne da vredjaju crkvu i vernike, a njih je u zemlji Srbiji, Hrišćana, oko 90% ! Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ovde se slažem sa naciona...mislim evroskepticima Ti ateisti Srbije su sramota, oni umesto da guraj samo svoja uverenja, rade na tome da crkva nestane..kao organizacija, crkvu izvrgavaju ruglu čime vredjaju i vernike, to je sramotno, dodje samo neko kopile i izjavi ladno kako crkve treba srušiti, ti ljudi nisu normalni, a verujem da su isti pre par godina onako histerično i pokvareno zlo vredjali Hrista, patrijarha Pavla itd. dokle više ?!!!!!! Jedno je umetnost, a drugo je vredjanje institucije stare 2000 godina ! Retko kada sam ja ovakav..ali izbacio bi ja njih i iz Srbije, oni su neprijatelji SPC !!!!!!!!!!!!!! Ne znam da li se ZRU vernici izrazavaju vulgarno i kocijaski zato sto im je to u krvi ili zato sto im je to (za razliku od ateista i drugih vernika na forumu) dopusteno? Forumske ateiste medju koje i ja spadam nikad necete videti da pisu takve vulgarnosti, uvrede i omalovazavanja... Vrlo zanimljivo zapazanje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука