Jump to content

OŠTRO PISMO NOVOM REKTORU 'Na koje biblijske vrijednosti ste mislili? Genocid, kamenovanje, pogubljenja...?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Apsurdno je i pomisliti da bi Bog naredio nekome da ubije coveka. Bog je svemoguc, kako ga je dao, tako moze i da uzme zivot na bezbroj nacina, a da naredjuje coveku da to uradi moze biti samo sadizam. Ko je poznao Boga zna da tako nesto nema smisla.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Apsurdno je i pomisliti da bi Bog naredio nekome da ubije coveka. Bog je svemoguc, kako ga je dao, tako moze i da uzme zivot na bezbroj nacina, a da naredjuje coveku da to uradi moze biti samo sadizam. Ko je poznao Boga zna da tako nesto nema smisla.

Uh opasna izjava. Poprilična jeres tvrditi da Biblija sadrži neistinu (i to direktna naredba boga). molimoli

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Neka je jeres, ja u to ne verujem.

A vi verujte u sta ocete, niti vas prisiljavam, niti vam branim.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Neka je jeres, ja u to ne verujem.

A vi verujte u sta ocete, niti vas prisiljavam, niti vam branim.

Ovde nije potrebna vera . Dovoljno je znati čitati. Naprosto piše to što piše.Inače i ja mislim da Bog nije sadissta (ako postoji što bi rekli ateisti).

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Uh opasna izjava. Poprilična jeres tvrditi da Biblija sadrži neistinu (i to direktna naredba boga). molimoli

Za protestanta. ;)

Bila ovde prica na tu temu, ali ajde da pitamo i tebe. Da li ti mislis da se u crkvi bukvalno veruje da je gospod poslao medveda na decu da ih pokolje jer su zadirkivala celavog proroka. I to 40 komada, kako kaze biblija. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bila ovde prica na tu temu, ali ajde da pitamo i tebe. Da li ti mislis da se u crkvi bukvalno veruje da je gospod poslao medveda na decu da ih pokolje jer su zadirkivala celavog proroka. I to 40 komada, kako kaze biblija.

Vrlo nezgodno pitanje. Ako posumnjaš u jednu stvar u Bibliji zašto i bi ii druge bile tačne.A sumnja u Božju reč je jeres.

Mislim da u crkvi moraju da veruju da je to istina inače pada cela vera. Ne može se selektivno verovati, ovo mi odgovara u to verujem a ovo mi ne odgovara u to ne verujem.

пре 31 минута, HOA+ рече

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...