Jump to content

Uspeh u životu

Препоручена порука

Да, данашњи хришћани како каже потпис једног нашег брата којим ћу се послужити "АКО ЖЕЛИШ ДА ПОПРАВИШ ОВАЈ СВЕТ ЗА ЈЕДАН МИЛИМЕТАР, ПОПРАВИ СЕБЕ ЗА ТАЈ ЈЕДАН МИЛИМЕТАР - УБИ НАС НЕЗНАЊЕ" много свог врема троше на неуспех.

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

хм.. можда када си способан да пустиш, оно let it go, али тако да ти то прија и да то радиш из душе. 

Ее да! Успех је да научиш да волиш себе, али не оно као отрцана фраза, него да заиста себе заволиш као Божију творевину која мора да се изнова поспешује и усавршава..

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Највећи успех је познати Оца (кроз Сина, у Светом Духу), тј.

да заиста себе заволиш као Божију творевину која мора да се изнова поспешује и усавршава..

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Uspeti u zivotu=biti sretan.

Biti sretan znaci biti zdrav, imati pored sebe osobu koja vas voli i koju volite , koja vas postuje i veruje u vas... 8086.gif 

Подели на овим сајтовима

Uspeh je samospoznaja i želja da se promeniš u pozitvnom smislu. I sve što radiš u cilju svog spasenja je uspeh. U Bogu nema promašaja.Uspeh je kada radiš na sebi,kada se razvijaš,uspeh je kada ostvariš neki važan i plemenit cilj,uspeh je kada se žrtvuješ uprkos teškoćama za one koje voliš.
Uspeh je kada hrabro podnosiš padove i poraze.

Uspeh je kada sebe pobediš i kada osvane dan kada se osetiš slobodnim od stvari koje su te porobljavale.

Uspeh je kada neko postane uspešan tvojim zaslugom.

I nije uspeh ono što svi smatraju da jeste...novac,automobili...dijamanti itd. Uspeh je  biti svoj i poneti krst bez roptanja,blagodareći Bogu za sve.

:351780:

Подели на овим сајтовима

I nije uspeh ono što svi smatraju da jeste...novac,automobili...dijamanti itd.

Може да буде и то под условом да смо "вешти мењачи"...

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...