Jump to content

Monstruozna ženstvenost

Оцени ову тему

Препоручена порука

наметнути модели

Нико не мора девојчицу учити да буде женско, она то веч јесте. И то уме најбоље, много боље него да прати представу неког геј стилисте како он сматра да треба бити женско.

Тако некако.

Подели на овим сајтовима

Хистерично депилирање и гађење на маље је уведено ради суптилне промоције педофилије и померање границе терора младошћу, тако да се већ девојчице у предпубертету могу сматрати легитимном пленом.

За овакве ствари ми уопште није јасно како некоме могу да падну напамет. Мислим стварно, шта је теби, Гордана, у глави, у каквом свету ти живиш? Ја волим да видим (и нарочито осетим) кожу без длака и никада не бих помислио на некакву предпубертетску девојчицу. Понекад ми се чини да више најцрњих перверзија измислите ви преподобни од самих перверзњака. 

Подели на овим сајтовима

Прочитах једном да су истраживања тзв. антрополошких константи, тј. оних ствари које су присутне у људским цивилизацијама (па чак и пре цивилизација) од када постоје било какви трагови. Запамтио сам две. Прва је религозност (у најопштијем смислу речи). Друга је женска мода. Према томе, не лажите себе да је то неко сад измислио, некакви лобији који оће ово или оно да постигну. Једина разлика је што ми данас имамо медије да то прошире до свакога и што практично свака жена има новца макар за елементеарно улепшавање, а раније су то могле само краљице и аристократкиње да приуште.

Подели на овим сајтовима

Да Гоцо,са овим се потпуно слажем,исто мислим.

Ja se ne slažem.

Podjednako mi je odvratno kada muškarac nije izdepiliran ispod pazuha,to je  stvar lične higijene. Ne zanm kako bi onda neko mogao da nanese neko sredstvo protiv neprijatnih mirisa,dezodorans u stiku ili spreju ako se prethodno ne potrudi da se upristoji.

P.s.Čoveče,kakve ja gluposti ovde pišem.  joooj  

:351780:

Подели на овим сајтовима

Није глупост,рекла си своје мишљење,као и ми остали.Размишљам само да ли би нам смрдели људи око нас, кад сами не бисмо превише мирисали  :.mislise. .А и даље тврдим да депилација нема везе са хигијеном,већ са свим осталим. :)

Подели на овим сајтовима

Размишљам само да ли би нам смрдели људи око нас, кад сами не бисмо превише мирисали :.mislise.

Smrdeli bi. :)

Svaki čovek je naviknut na sopstveni miris i ne oseća da smrdi,a posebno ne ako smrdi duže vreme.

Isto tako,mi ne osećamo da lepo mirišemo,ili da imamo lep parfem,zato što se navikavamo na njega.On nam miriše samo dok ga stavljamo,a posle ga i ne osećamo...ne izvetri on u tolikoj meri ako nije fejk ,nego se mi prilagodimo.Ali zato drugi ljudi osete...Zato ne treba nositi bočicu parfema sa sobom i prskati se po ceo dan.  :))

A ja i dalje tvrdim da je depilacija stvar lične higijene.  :drugarstvo:

:351780:

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Smrdeli bi. :)

Svaki čovek je naviknut na sopstveni miris i ne oseća da smrdi,a posebno ne ako smrdi duže vreme.

Isto tako,mi ne osećamo da lepo mirišemo,ili da imamo lep parfem,zato što se navikavamo na njega.On nam miriše samo dok ga stavljamo,a posle ga i ne osećamo...ne izvetri on u tolikoj meri ako nije fejk ,nego se mi prilagodimo.Ali zato drugi ljudi osete...Zato ne treba nositi bočicu parfema sa sobom i prskati se po ceo dan.  :))

A ja i dalje tvrdim da je depilacija stvar lične higijene.  :drugarstvo:

:pivo:     :smil443643319dc3d:

Подели на овим сајтовима

Хигијена је небитна када је љубав у питању. :)

"I don't even care

If you shave your legs.

-----------------------

I don't even care

If you brush your teeth."

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Једина разлика је што ми данас имамо медије да то прошире до свакога и што практично свака жена има новца макар за елементеарно улепшавање, а раније су то могле само краљице и аристократкиње да приуште.

samo što moda nije ista tada i sada

uostalom nije u tome stvar, stvar je u modelu ,,fantazirane savršene lepote" koja postoji samo u montaži, i fantazijama

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...