JESSY Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 ...мени стисак руке доста говори о особи.... ...у принципу ми се не допадају особе са млаким стиском руке...нарочито мушкарци....некако су ми безлични...мислим да су несигурни, плашљиви...особе без става.... ...шта ви мислите о томе...? Лидија Миленковић, Олимп, ines and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ja kad ga stisnem, oči ispadaju A ženama uvek ljubim ruke, bečka škola Suzana Sebez, Титаник, Лапис Лазули and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 On 5. 4. 2014. at 16:41, Manolis рече A ženama uvek ljubim ruke, bečka škola ауууу.....свака част..... :bendoff: Manolis је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Никада не размишљам о томе али се увек изненадим када неко тако наступи...некако инстиктивно ми засмета... MirjanaM3, Данче*, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Da, i bas zna da me iznervira kada mi neko vrhovima prstiju dodirne saku kao da ce se osugati.. Олимп, Ленка*, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MirjanaM3 Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Нисам до сад размишљала о томе, ал' кад погледам, стварно ми засмета кад се неко поздрави онако "офрље", тек да те пипне. К'о да ћу га појести. -.- Sent from my EBM755ND using Tapatalk Данче*, Crnokosa, *Blue* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Обраћам пажњу,поготово откако сам прочитала ово: РУКЕ - ЛаркинДеси се да код људи које тек упознајем поглед спонтано клизне к рукама.Јер,руке говоре о особи више од лица,имају свој живот,своју прошлост коју је лице већ заборавило,јер ионако свакодневно мењамо маске,од ситуације до ситуације.Ношено неком силном жељом или страхом.Али руке,оне увек говоре истину.Јесте ли икада видели тужне руке?Уморне?Збуњене?Оне понизне?Наметљиве,љуте...?Руке које увек желе имати контролу и које су изгубљене у узалудним покушајима служења неком разједињеном бићу?У рукама је молитва,стварање и - разарање.Приче се причају рукама.Оне могу испричати скривене детаље који би се у речима изгубили или се учинили неважнима.Само ћете погледом на руке открити љубав...равнодушност.Не на лицу.То пише на рукама.Руке служе за универзалну комуникацију са свим што постоји.С људима,животињама,биљкама,па чак и стварима.У рукама је љубав тела с теломи душе с другом душом.Кроз њих теће енергија целог Свемира.Оне опраштају,али и опомињу.Милују,играју се,смеју се.Руке су увек истините.Чак и кад лице то није.Оне ће увек остати доследне себе.И Вама.Ма шта ви покушавали бити,оне ће увек остати исте,и једноставне...У тренуцима мира ваше ће вам руке рећи ко сте доиста. Mилена КШ, *Blue*, Bashful Anna and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 On 5. 4. 2014. at 16:41, Manolis рече Ja kad ga stisnem, oči ispadaju A ženama uvek ljubim ruke, bečka škola Pravi madzar :P :* <3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bursach Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Да, смета ми "млохав" стисак поготово код мушких. Кад сам био клинац учили су ме да је ствар лепог васпитања да кад се рукујеш са неким, мало стиснеш туђу руку,тек толико. Само ми нису рекли да женским особама које имају млитав стисак не стискам руку као мушкарцима, па је било вриштања на почетку док нисам сконтао да су те руке мало нежније . Лидија Миленковић and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ја јок . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 kad mi neko divljački stisne ruku itekako obratim pažnju...ali zato i ja imam razvijenu šaku pa onda i ja stisnem malo sam oprezniji sa damama, pa me poneka iznenadi, i onda mi bude krivo što je imala jači stisak od mene Олимп, Лидија Миленковић, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 On 5. 4. 2014. at 17:58, Иван ♪♫ рече malo sam oprezniji sa damama, pa me poneka iznenadi, i onda mi bude krivo što je imala jači stisak od mene ja upoznao jednu iz aleksandrovca... da vidis sta ti je devojak sa sela.. stisne ti ruku, zaboli te kicma Олимп, Јелина, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 I meni smeta to mlohavo ili samo vrhovima prstiju, ja se nekad uplasim pa nekako bezveze se rukujem, ma ja se rukujem onako muski Salim se, nemam jake ruke pa stiskam kolko mogu 8086.gif Isto me blam kad zena ima jaci stisak od mene JESSY, Лидија Миленковић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Meni je smešno kad devojke stiskaju ruku iz sve snage. A ima svačega... ines and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Отишао сам. Иза мене је остало све што су људи рекли, као прамичак магле који се губи. А све што су урадили, понео сам на длану једне руке. Иво Андрић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука